Coronation Street приветства обратно един от най-големите си злодеи в

...
Coronation Street приветства обратно един от най-големите си злодеи в
Коментари Харесай

Зрителите на Coronation Street побесняха, докато Бетани Плат се сблъсква с подлия изнасилвач Нейтън Къртис на фона на завръщането

Coronation Street приветства назад един от най-големите си злодеи в кошарата, защото Нейтън Къртис беше гневно изправен против Бетани Плат поради изгубването на Лорън Болтън.

Любимката на почитателите, изобразена от Луси Фалън, беше в потрес в сряда, когато сподели на Даниел Озбърн, че е забелязала мъж, който имаше удивителна аналогия с Нейтън, нейния принудител. Убедена, че той е бил освободен от пандиза, тя беше ужасена, когато съмненията му бяха доказани този петък, 10 май.

Експлозивната борба на Бетани с Нейтън, който получи присъда отнемане от независимост през 2017 година за обезчестяване дружно със своите съучастници, ритна на калдъръма, защото тя незабавно го упрекна в похищение и евентуално ликвидиране на своенравната Лорън.

Тийнейджърката, изиграна от Кейт Фитън, изчезна от калдъръма по-рано тази година, откакто Рой Кропър я уволни за опит да открадне от клиент на Roy's Rolls. Докато беше в жилището си, собственичката на кафенето даде последната си заплат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР