© Юлия Лазарова Още по темата ЦАИС срещу корупция Електронни

...
© Юлия Лазарова Още по темата ЦАИС срещу корупция Електронни
Коментари Харесай

Най-големите обществени поръчки през седмицата

© Юлия Лазарова Още по тематиката
ЦАИС против корупция

Електронни публични поръчки би трябвало да са факт до 18 октомври
16 фев 2018
Най-големите публични поръчки през седмицата
11 фев 2018
Най-големите публични поръчки през седмицата
4 фев 2018 " Пирогов " купува медицински консумативи
21.9 млн. лева

Болница " Пирогов " е оповестила социална поръчка за закупуване на разнородни медицински консумативи. За присъединяване в състезанието се изисква претендентите да са изпълнили през последните 3 години доставки, идентични или сходни с тези на предмета на поръчката, само че няма условия към икономическото и финансовото им положение. Срокът за осъществяване на плана е две години, а плануваният бюджет 21.9 млн. лева без Данък добавена стойност.

Кандидатите могат да подават заявки за присъединяване до 23 март 2018 година

Лекарствени артикули за " УМБАЛ Д-р Георги Странски " - Плевен
17.2 млн. лева

Конкурс за доставка на артикули за онкологични и хематологични болести е оповестила плевенската " УМБАЛ Д-р Георги Странски ". Договорът с определения снабдител ще бъде за период от 18 месеца, като оптималният очакван бюджет е 17.2 млн. лева без Данък добавена стойност. Задължително изискване към участниците в процедурата е да разполагат със система за ръководство и следене на доставките, която ще ползва при осъществяване на поръчката.

Кандидатите могат да подават заявки за присъединяване до 19 март 2018 година

Ремонт на пътища в Поморие
2.7 млн. лева

Обществена поръчка за избор на компания, която да прави ремонт и поддържане пътища и улици в Поморие, е оповестила локалната власт. Става дума за 66 км общински пътища и 185 км улична пътна мрежа в града и другите обитаеми места в общината. Договорът с определения участник ще бъде за период от 3 години, като целият бюджет възлиза на 2.7 млн. лева без Данък добавена стойност.

Срок за приемане на предложения или на заявки за присъединяване 20 март.

Обновяване на центъра на Силистра
2.5 млн. лева

Процедура за установяване на реализатор на реконструкцията и рехабилитацията на основната пешеходна улица " Симеон Велики " е оповестила община Силистра. Проектът включва обновяването и на прилежащите тротоари и зелени площи, както и кръстовищата с бул. " Македония " и ул. " София ". Също по този начин е планувано още да се извърши ремонт на паркинга на ул. " Шар планина " в частта зад постройката на общинския съвет, чиято обща повърхност е 27 540 кв. метра. Проектът се финансира по оперативна стратегия " Региони в напредък " с 2.518 млн. лева без Данък добавена стойност. Срокът за осъществяване на всички действия е 300 дни.

Документи за присъединяване ще се одобряват до 21 март.

Горива за горските в Габрово
1.5 млн. лева

Обществена поръчка за доставката на автомобилни горива е оповестил шефът на Северноцентралното държавно дружество Цветелин Миланов. Според документите договорката ще се извърши посредством стоковата борса. Конкретни количества не са декларирани, само че е посочен оптимален бюджет - 1.5 млн. лева без Данък добавена стойност.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР