© Юлия Лазарова Още по темата Най-големите обществени поръчки през

...
© Юлия Лазарова Още по темата Най-големите обществени поръчки през
Коментари Харесай

Най-големите обществени поръчки на седмицата

© Юлия Лазарова Още по тематиката
Най-големите публични поръчки през седмицата
7 яну 2018
Рекорд при публичните поръчки: открити са търгове за съвсем 14 милиарда лева

Сключените контракти са за над 7.4 милиарда лева, като най-голямата сума е на пътната организация, а обичайният печеливш е " Хидрострой "
29 дек 2017
Най-големите публични поръчки през седмицата
17 дек 2017 Ръчно отчитане на измервателни уреди за " Електроразпределение Юг "
35 млн. лв.

Процедура на договаряне с предварителна покана за присъединяване за избор на компании, които да извършат ръчно отчитане на измервателни уреди, е оповестило " Електроразпределение Юг " ЕАД, част от групата на ЕВН. Прогнозната стойност е 35 млн. лева без Данък добавена стойност, а приблизителното количество електромери, които са подлежащи на месечно отчитане, е 900 хиляди броя. Очакванията са да бъдат наети три компании, с които ще се сключат контракти за 36 месеца. Предвидена е и алтернатива от страна на възложителя за продължение периода на деяние на договорите с в допълнение 1 + 1 година. Прогнозно количество измервателни уреди, подлежащи на месечно отчитане във всяка една от едногодишните варианти - 700 хиляди броя. Прогнозна стойност на всяка едногодишна алтернатива - 7 млн. лева без Данък добавена стойност.

Срокът за подаване на документи за присъединяване е 7 януари. След като прегледа офертите, в период до 22 февруари, " Електроразпределение Юг " ще изпрати следващи предложения за договаряния към утвърдените претенденти.
Доставка на лекарствени артикули за 2018 година
21.4 млн. лв.

Министерството на здравеопазването е оповестило конкурс за доставка на лекарствени артикули за 2018 година, които се отпускат по реда на Наредба № 34 от 25.11.2005 година за лекуване на пациенти със СПИН, туберкулоза, психологични и поведенчески разстройства, дължащи се на приложимост на опиоиди, както и синдром на взаимозависимост. Поръчката включва 32 обособени позиции. Общият бюджет надвишава 21.4 млн. лв..

Кандидатите могат да подават предложения до 13 февруари.

Охрана на железниците
15.3 млн. лв.

Националната компания " Железопътна инфраструктура " е оповестила социална поръчка за образуване и реализиране на денонощна физическа невъоръжена защита и защитата с механически средства на редица нейни обекти. Общият бюджет на състезанието е 15.3 млн. лева без Данък добавена стойност, само че той е разграничен на три лота. Най-много средства (близо 6 млн. лева.) са заложени за сигурността на административните здания, складовите пространства и площадки, машините и оборудванията, както и кабелни трасета в София, Пловдив и Бургас - общо 26 обекта, за които ще са нужни 158 охранители. Почти 5.2 млн. лева са за други 16 обекта в София и Враца, които ще се пазят от 138 индивида. Най-малко - 4.1 млн. лева, са отредени за здания във Враца, Горна Оряховица и Шумен. Договорите с определените компании ще бъдат за период от три години.

Крайната дата за кандидатстване е 12 февруари.

Поддръжка на държавната ИКТ инфраструктура
12.8 млн. лв.

Държавната организация " Електронно ръководство " е разкрила социална поръчка за поддръжка и употреба на построената инфраструктура по плана " Развитие на високоскоростен широколентов достъп в България чрез построяването на сериозна, предпазена, сигурна и надеждна социална ИКТ инфраструктура ". Целта е да се сключат съглашения с една или две компании, които да поемат обслужването надлежно в Северна и Южна България. Договорите ще бъдат за интервал 180 месеца или 15 години.

Оферти ще се одобряват до 12 февруари.

Мобилни рентгенови системи за Министерство на вътрешните работи
8.8 млн. лв.

Поръчка за доставка на мобилни рентгенови системи за сканиране на контейнери и транспортни средства е оповестило Министерството на вътрешните работи. Прогнозната стойност на три такива устройства, които ще бъдат основани върху коли, е 8.8 млн. лева без Данък добавена стойност. Изпълнителят на поръчката ще би трябвало също по този начин да тества и вкара в употреба рентгеновите системи, да образова съответните чиновници, както и да реализира следваща техническа поддръжка. Всичко това е належащо да бъде осъществено за период от 6 месеца.

Времето за кандидатстване в този търг е до 22 януари

Сервизна активност в Топлоелектрическа централа " Марица Изток 2 "
7.6 млн. лв.

Държавната топлоелектрическа централа " Марица Изток 2 " е оповестила, че желае да подписа двугодишни съглашения с най-малко 5 компании, които да правят сервизна активност и планови поправки. Общия планиран бюджет е 7.6 млн. лева без Данък добавена стойност. Поръчката е от типа договаряне с предварителна покана за присъединяване в спортна процедура. Кандидатите ще могат да подават заявки за присъединяване до 8 февруари, а изпращането на поканите от страна на възложителя е планувано за 1 март.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР