© Юлия Лазарова Още по темата Какао бийч и Хедон

...
© Юлия Лазарова Още по темата Какао бийч и Хедон
Коментари Харесай

Олигарсите ми са по-добри от олигарсите ти

© Юлия Лазарова Още по тематиката
" Какао бийч " и " Хедон " до Созопол бяха затворени поради шума

Мярката е наложена до отстраняването на нарушаванията
13 авг 2018
Здравното министерство против краткотрайните постройки за пушене пред заведенията

В план за промени в Закона за здравето се не разрешават и наргиле-баровете
7 авг 2018 Примирието сред Валери Симеонов и Волен Сидеров, реализирано след несполучливия опит на " Атака " да прокара лобистките ремонти в закона за приватизацията, се оказа краткотрайно. Конфликтът сред двамата се разгоря с нова мощ тази седмица.

Повод за следващата порция нападки на водача на " Атака " против съдружния му сътрудник и вицепремиер в държавното управление стана затварянето на две паметни заведения по морето - " Какао бийч " в Слънчев бряг и " Хедон " на плажа на " Харманите " край Созопол поради нарушаването на шума след 23 часа. Ден откакто в понеделник Симеонов разгласи, че заведенията са затворени от Регионалната здравна ревизия (РЗИ) в Бургас, Сидеров даде брифинг под наслов " Бургаски злоупотреби с власт " и нападна постройката на здравната ревизия, съпроводен от група публицисти.

Събитието се излъчваше онлайн във фейсбук профила на Сидеров. " Сидеров спретна зрелище в познатия си жанр - първоначално пред постройката на РЗИ, а след това и вътре, избирайки за своя жертва не шефа на институцията, а директорка на дирекция в нея ", написа уеб сайтът mediapool.bg. Лидерът на " Атака " я засипа с въпроси въз основа на какво са затворени заведенията, в качеството си на какъв Валери Симеонов е дал конференция по въпроса и за какво едни се санкционират, а " други олигарси не се закачат с пръст ".

" Има едни братя (братя Диневи - бел. ред.), които скоро ги предложиха за медал " Стара планина " ли беше, " Нобел " ли... Всеки, който пристигна на власт, получава апартамент в Св. Влас. Там узнавам, че сега почиват представители на държавното управление. Там дъни музика цяла нощ и никой не отива да лепи бележки, че обектът е спрян ", цитира още уеб сайтът Сидеров. В. " 24 часа " подчертава на желаната от водача на " Атака " оставка на шефа на РЗИ, който съгласно него бил родственик на Симеонов, както и на въпросите на Сидеров към премиера дали е командировал вицепремиера си за тези инспекции.

Случайно или не, ден след сценката на Сидеров във фейсбук страницата на " Неутрална България " бяха пуснати фотоси на Симеонов със следния текст: " Симеонов с любовницата си Марияна Николова (шеф на кабинета му) на плажа на братя Диневи в Св. Влас. Сега нали разбирате, за какво няма инспекции там?! ", които вицепремиерът разгласи за фалшификат. Симеонов отговори и на нападките на Сидеров в обществената мрежа. " И по двата случая със затворените заведения е спазено законодателството ", написа вицепремиерът и отхвърли това да е станало с " маскирани тежковъоръжени служители на реда ", каквито бяха изказванията на Сидеров. Симеонов назова и " долна неистина " думите на водача на " Атака ", че има роднински връзки с шефа на РЗИ в Бургас.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР