© Юлия Лазарова Не беше изненада, че Шоуто на Слави

...
© Юлия Лазарова Не беше изненада, че Шоуто на Слави
Коментари Харесай

Строител на капитализма: Слави Трифонов

© Юлия Лазарова " Не беше изненада, че " Шоуто на Слави " направи партия, само че беше изненадващо, че партията не направи шоу. " Така политологът Георги Киряков разяснява учредяването на новата групировка на шоумена Слави Трифонов " Няма такава страна " предходната събота. То стана при засилени ограничения за сигурност, при цялостна секретност, без наличието на медиите и за рекордно малко време - за към 20 минути.

Никой от новата групировка не направи изказване пред чакащите пред залата публицисти, а делегатите бяха инструктирани да не дават изказвания. За водач на партията беше определен Трифонов, а в управлението влязоха петима от сценаристите на шоуто, двама от които - Тошко Йорданов и Ивайло Вълчев, станаха негови заместници.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Единствената информация за форума беше публикуваното посредством профила на шоумена във фейсбук 7-минутно негово изявление пред учредителите, в което Трифонов съобщи, че главната причина за основаването на групировката е неглижирането от страна на Народното събрание на резултатите от извършения преди четири години референдум, иницииран от " Шоуто на Слави ", за смяна на изборната система.

В учредителната декларация на " Няма такава страна " е записано още, че другите цели на партията са понижаване на депутатите от 240 на 120 и директен избор от жителите на основния прокурор, които обаче, с цел да бъдат признати, изискват привикване на Велико национално заседание.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР