© Юлия Лазарова Майка му и баща му го водят

...
© Юлия Лазарова Майка му и баща му го водят
Коментари Харесай

КапиталНО

© Юлия Лазарова " Майка му и татко му го водят за ръката на " Армията ". Абе, той е 85 кг пети клас, а те желаят централен нападател да става Викат, че е най-хубавият и чак на мен ми звънят да вървя да го виждам. Казвам – хора, по-добре герой да стане, щангист Не, футболист! Знаеш ли какъв брой обича футбола? Колко би трябвало да платим? Кое да платите, бе? "
Съсобственикът на " ЦСКА-София " Гриша Ганчев пред " Код спорт " по ТВ+

" Лошо е да се оглеждаш в Бойко Борисов. Корнелия Нинова копира политически модели, което не е хубаво. Едноличното надвива в последните години, само че хората осъзнават, че схемата с бащицата не работи. "
Бившият ръководител на Българска социалистическа партия Михаил Миков пред Bgonair

Вземете годишен цифров абонамент
и получете в допълнение три месеца бонус " Нашата информация – от ежедневната до надълбоко персоналната – се употребява против нас като оръжие, ориентирано с военна успеваемост. Всеки ден милиарди долари се разменят, безбройни решения се взимат въз основата на желанията ни, на приятелите и фамилиите ни, на връзките и диалозите ни, желанията и страховете ни, очакванията и фантазиите ни. "
Изпълнителният шеф на " Епъл " Тим Кук, представен от " ТехКрънч "

" За нещастието в град Керч на Кримския полуостров е отговорна глобализацията, в това число въздействието на обществените мрежи. Всичко стартира от трагичните събития в американските учебни заведения. Създаваме прекомерно малко наличие за младежта. В такава обстановка младите се захващат с някакъв заместител на героизма вместо с сегашното. "
Руският президент Владимир Путин по време на интернационалния спорен конгрес " Валдай " в първия си коментар за всеобщото ликвидиране в колеж в сряда.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР