© Юлия Лазарова Кортежът на Националната служба за охрана (НСО),

...
© Юлия Лазарова Кортежът на Националната служба за охрана (НСО),
Коментари Харесай

Ключицата на успеха

© Юлия Лазарова Кортежът на Националната работа за защита (НСО), който транспортира ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева, взе участие в злополука край в шуменското село Хитрино в понеделник. При конфликта Караянчева нарани рамото си, а особено за нея беше изпратен държавният хеликоптер, който я закара в Правителствена болница.

Случаят беше напоително отразен в медиите, които безусловно предаваха онлайн всичко към ориста на Цвета Караянчева. От стотиците изявления по тематиката не се разбра доста за събитията към случая. " Караянчева с пукната ключица, водачът извъртял автомобила, с цел да е непряк удар ", написа близкият до властта " 24 часа ". " По първична информация отсрещната кола е отговорна за злополуката. Сблъсъкът е станал край Хитрино на разрешено за изпреварване място ", написа същото издание.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики При елементарна инспекция в Гугъл Street view се вижда, че на мястото, където е станал случаят, изпреварването но по никакъв начин не е позволено.

" Труд " прецизира, че другият автомобил е желал да направи място на кортежа на НСО (което слага въпроса дали е карал в платното си), излязъл е на банкета, поднесъл е, завъртял се е и се е блъснал в колата на НСО.
Инцидентът стана мотив в медийното пространство да се завъртят и специалисти от категорията " пенсионирани чиновници ". " Шофьорът е един от най-хубавите в НСО.

Назначен е през 2003 година, още по мое време, минал е през всички стадии, возил е ръководители на Народното събрание, депутати, министри и съгласно мен това е оказало огромна и основна роля да не се получи преден конфликт ", разяснява някогашният началник на НСО Димитър Владимиров в ефира на " Нова телевизия ". Според обява на районния сътрудник на " Труд " в Шумен (единственият текст с повече фактология) водачът на НСО е бил на 31 години, т.е по времето на ген. Владимиров в службата са работили малолетни.

Абсолютно безрезервно медиите отразиха обстоятелството, че за Караянчева беше изпратен хеликоптер - алтернатива, на която не могат да разчитат простосмъртните българи. Не стана ясно и за какво е признато, че казусът е бил над равнището на ортопедите в Шумен.

" Хеликоптер за счупена ключица на народен представител, поп за хората, нуждаещи се от белодробна трансплантация. Риалити България " възмути се във facebook юрист Мария Шаркова, която е водещ специалист по здравно право.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР