© Юлия Лазарова Единственият, който въздава правосъдие, е Господ. Аз

...
© Юлия Лазарова Единственият, който въздава правосъдие, е Господ. Аз
Коментари Харесай

КапиталНО

© Юлия Лазарова " Единственият, който въздава правораздаване, е Господ. Аз не въздавам правораздаване. Аз съм инструмент, с който Той прави нещата, които счита за верни. И аз не влагам в това никаква страст. Като правя някакви дейности, аз считам, че са верни и съблюдавам закона. "
основният прокурор Иван Гешев пред epicenter.bg

" Доскоро оставах с усещането, че прокуратурата скучае и като някакъв инфантил, който е оставен без работа и без контрол, стартира да безчинства, да чупи играчките си и да прави бели. В петък чух и изявлението на Йордан Цонев, че е възможно да се понижи свободата на словото в изключителното състояние. Това провокира мощно безпокойствие, изключително като се има поради евентуалната опция на Движение за права и свободи да дефинира политиките на прокуратурата. "
юрист Михаил Екимджиев пред Mediapool.bg.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики " В момента се създава електронно приложение, което ще разрешава да се ревизира на кой плаж има свободни чадъри и шезлонги, на какво разстояние са те и какви са хигиеничните условия в региона. "
министърът на туризма Николина Ангелкова пред Българска национална телевизия

" Много е значимо, като се вкарват такива ограничения, за кой вид ферми и производители се прави тази регулация, с цел да не се окаже, че с изключение на да се задължат веригите да купуват, ще би трябвало да се задължат и фермерите да продават. "
Любомир Ноков, шеф на " Био България ", производител на биопродуктите " Хармоника ", пред Dnevnik.bg

" Петдесет кг кайма закараха в Америка на багаж в куфарите. И когато победихме в първата среща, в парка пред хотела един занаятчия от Варна направи една скара, запуши. В отмора този ден ги бях пуснал, по пейките другари идваха... И в един миг след половин час виждам с доктор Гевренов и Христо Запрянов по какъв начин и американци се редят на опашка при скарата с подготвени кюфтета. "
треньорът Димитър Пенев пред bТВ

" За мафиотите, кредитните акули и доста други - всички, които в пандемията вършат бизнес от изпадналите в потребност, възползват се от тях. Нека Господ допре сърцата им и да ги промени. "
папа Франциск в проповед във Ватикана
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР