© Юлия Лазарова Българският главен прокурор, каквото и да говорят

...
© Юлия Лазарова Българският главен прокурор, каквото и да говорят
Коментари Харесай

КапиталНО

© Юлия Лазарова " Българският основен прокурор, каквото и да приказват анархо-либералните кръгове, че е една всевластна фигура, която в действително време управлява всичко и всички маршируват под строй, това не е истина. Това е пропагандна теза. "
Главният прокурор Иван Гешев пред БНР

" Прави усещане, че настояването до Конституционен съд от името на Иван Гешев е квалифицирано деликатно, написано е грамотно, професионално, правно издържано е. В неговото правене очевидно са участвували адвокати, които схващат от тази материя. Най-вече конституционалисти. Не е мъчно да се цитират някои имена... С голямото ми почитание към немалкото прокурори, които надълбоко почитам, само че съм мощно песимистичен прокуратурата да има потенциал сама да изготви сходно искане, изключително в границите на три дни. Два от тях бяха почивни. "
Адвокат Георги Гатев, някогашен зам.-председател на Бюрото за надзор на СРС, пред Mediapool.bg

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики " Вътрешна македонска революционна организация е главният дирек, който крепи властта. Падне ли Вътрешна македонска революционна организация, Бойко Борисов ще зависи напълно от Движение за права и свободи и Делян Пеевски. "
Бившият народен представител от Движение за права и свободи Осман Октай пред " TV плюс "

" Председател на Българска социалистическа партия би трябвало да стане този, който знае по какъв начин да активизира партията и по какъв начин да убеди обществото, че след Бойко Борисов ще стане по-хубаво. "
Зам.-председателят на Българска социалистическа партия Кирил Добрев пред Би Ти Ви

" Не е значимо какво споделят известните хора. Към нещата би трябвало да има верен метод. А не да се обръщате към хора без знания като мен, които да приказват за нещо. Хората със познания би трябвало да споделят на останалите какво да вършат и всичко ще е наред или пък не. А не футболните треньори. Не запознат съм политика, от ковид... Защо да приказвам? Аз нося бейзболна шапка и съм небръснат. "
Треньорът на Ливърпул Юрген Кло пред публицисти
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР