© Vincent Kessler Специално искам да отговоря на Зелените, защото

...
© Vincent Kessler Специално искам да отговоря на Зелените, защото
Коментари Харесай

КапиталНО

© Vincent Kessler " Специално желая да отговоря на " Зелените ", тъй като аз самият съм зелен човек... Спирал съм с години нови инфраструктурни планове поради едно гнездо. Карал съм персонално министри да придвижват кокичета. Искам пред вас да подсигурявам, че става въпрос за един-единствен въжен превоз в Банско. Мога да подсигурявам, че става въпрос единствено за втори въжен превоз. Мога да подсигурявам, че освен няма да се допусне противозаконна сеч, една керемида повече няма да се постави там. "

Премиерът Бойко Борисов пред Европейския парламент

" С кацането ми в София разбирам, че прасетата отново са се задействали. И че карат по лист всичко мислещо и можещо в тази страна, до успеха на " кочината ".
И, да – не е безнадеждно ситуацията, щом още има хора, които не пазят тишина. " Режисьорът Тео Ушев, представен от Terminal3.bg

" Ако английското държавно управление може да си показа някаква допустима различна на Брекзит, в случай че британците желаят да останат, ще могат да го създадат. "

Председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер в Европейския парламент

" Не виждам за какво " Реал " би трябвало да му усилва заплатата. Смятам, че в случай че сезонът се окаже неуспех, той ще си тръгне. Но това не е проблем, тъй като от " Реал " си е тръгвал даже Алфредо ди Стефано. "

Маноло Санчес за това дали Зинедин Зидан ще напусне треньорския пост
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР