© Цветелина Белутова Вижте, акции - много, но присъди малко

...
© Цветелина Белутова Вижте, акции - много, но присъди малко
Коментари Харесай

КапиталНО

© Цветелина Белутова " Вижте, акции - доста, само че присъди малко в България. Оценки можем да създадем, откакто обвиняването бъде сполучливо предпазено в съда. При всички положения следствието и пресичането на злоупотреби в изпълнителната власт, която разпределя и харчи обществения запас, е наложително изискване за излекуване на държавността. "
Президентът Румен Радев пред публицисти

" Второ, благодаря на тези млади деца, тъй като точно такива като вас би трябвало да станат образец за всички останали, ­ като има някой по-­буен и нападателен, да отиде в залата по битка, по щанги, с цел да види, че не е елементарно. Вие сте образец за младото потомство. Чест е за нас, че ви има. "
Министър-председателят Бойко Борисов на среща с младежите олимпийци, представен от " Дневник "

Вземете годишен цифров абонамент
и получете в допълнение три месеца бонус Аз имам доста неточности, правил съм конюнктурни обединения, само че в никакъв случай не съм правил неточности по отношение на Македония. Откакто аз съм ръководител на Вътрешна македонска революционна организация, една стотинка от Македония не е добита в наша изгода. И в случай че някой потвърди противното, подготвен съм незабавно да напусна поста, да се откажа от политиката и да се гръмна със законно притежавания си револвер на площада в София. "
Красимир Каракачанов, вицепремиер и водач на Вътрешна македонска революционна организация, във връзка арестите в Агенцията за българите в чужбина, пред " Епицентър "

"...но въпросът е какъв облик на страната гоним, тъй като " Под прикритие ", който е един доста прекрасен сериал за гледане, в случай че беше създаден от частна медия, бих го приветствал, само че създаден от публичната телевизия с държавни пари и рекламиращ страната като дестинация за опиати, проституция и алкохол, ми се коства малко недобра инвестиция от страна на страната... "
Депутатът от ГЕРБ Тома Биков, от стенограмата на съвещанието на Комисията по просвета

" Европа не е супермаркет... Имаме общо условие за единение и взаимност. Не може да извличаш изгоди от европейския бюджет, без да признаваш солидарността да вземем за пример по мигрантските въпроси. "
Френският президент Еманюел Макрон в изявление за полско, чешко, унгарско и словашко издание

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР