© Цветелина Белутова В интервю за Дарик радио министърът на

...
© Цветелина Белутова В интервю за Дарик радио министърът на
Коментари Харесай

Строител на капитализма: Екатерина Захариева

© Цветелина Белутова В изявление за " Дарик радио " министърът на външните работи Екатерина Захариева стартира екстравагантна концепция по какъв начин да падне визовият режим на Съединени американски щати за българските жители - с " акция, в която даже хора, които нямат желание да пътуват до Съединени американски щати, само че имат положително визово досие, да аплайват за визи ". Така механично би намалял процентът на отводите - от сегашните 9 на 100 до изискваните под 3% за рухване на визите. На процедура значи да аплайват още десетки хиляди души.

Външната министърка не посочи дали данъкоплатците би трябвало да поемат разноските по подправеното кандидатстване - към 160 $ на човек. " Това са създали поляците - аз от американската посланичка го знам ", оправда се по-късно пред Българска национална телевизия Захариева, след рецензиите, че приканва обществено жителите да вземат участие в сходна акция.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Наистина в Полша визовият режим със Съединени американски щати скоро ще отпадне след сходна акция, инициирана обаче от американското посолство с благословията на Доналд Тръмп, който счита Варшава за най-важния съдружник на Съединени американски щати в Централна и Източна Европа. Което не прави логиката на начинанието по-малко противоречива.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР