© Цветелина Белутова Събуждаме се с кафе, релаксираме с чай,

...
© Цветелина Белутова Събуждаме се с кафе, релаксираме с чай,
Коментари Харесай

Ново място: Ibeco

© Цветелина Белутова Събуждаме се с кафе, релаксираме с чай, забавляваме се с вино. Така животът ни минава през тези разнообразни чаши. Ibeco е шоурум, отдаден напълно на трите питиета, на аксесоарите и детайлите към тях. И на първо място на знанието за тях.

Концепцията се назовава All Around the Cup, което значи артикули, дружно с цялостен цикъл от услуги. Кафето участва с разнообразни блендове, като напълно скоро Ibeco ще пусне собствен личен. Тук са топ професионалните кафе машини La Marzocco, La Pavoni и Ascaso, както и домашни кафеварки за всевъзможен усет и жанр кафе.

Освен другите типове зелени, черни, плодови, билкови и ройбос чай, чаши и чайници има и дребни сладки, бисквитки и соленки за поднасянето им. Принципът, по който се избират виновността, е те да идват от места на не повече от 1000 км от София. Което значи Балканите, Италия, Австрия, Унгария, само че не Нова Зеландия, Щатите или Чили, да речем. Всяко вино може да бъде опитано, оферират се и всички вероятни винени аксесоари.

Фотограф: Цветелина Белутова

Колкото до услугите, Ibeco предлага цялостни решения за офиса, дома или бизнеса ви - идея, създаване и развиване на питейни заведения, заведения за хранене или кафенета, техническа поддръжка и обслужване, образования с цялото know how за потреблението на кафето, чая и виното. Тепърва стартират разнообразни демонстрации, тренинги и дегустации.

Но най-много - Ibeco е едно доста красиво място, в което може да се отбиете единствено с цел да зарадвате окото, да опитате нещо или попитате за друго, а по-практично - това е спасението ви в случаите на " подарък в последния миг ".

" Ангел Кънчев " 8
понеделник - петък - 9 до 20 ч.
събота - 10 до 20 ч.
неделя - 11 до 19 ч.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР