© Цветелина Белутова Още по темата Лекторите на DigitalK 2018:

...
© Цветелина Белутова Още по темата Лекторите на DigitalK 2018:
Коментари Харесай

Започва конференцията DigitalK 2018

© Цветелина Белутова Още по тематиката
Лекторите на DigitalK 2018: Тенко Николов

Изпълнителен шеф и ръководещ сътрудник на SiteGround
29 май 2018
Жеко Колев, който управлява световното развиване на WeWork

Директорът " Стратегическо развиване " в WeWork ще бъде преподавател на конференцията DigitalK 2018
25 май 2018
Лекторите на DigitalK 2018: Бари Симпсън

Вицепрезидент и основен информативен шеф в The Coca-Cola Company
23 май 2018
Лекторите на DigitalK 2018: Антон Евангелатов

Софтуерен инженер в The Ethereum Foundation
21 май 2018
Лекторите на DigitalK 2018: Скот Пейнтър

Oсновател на стартъпа за лизингови коли Fair.com
17 май 2018
Лекторите на DigitalK 2018: Иван Житиянов

Изпълнителен шеф на " Телелинк Бизнес Сървисис "
15 май 2018 Днес стартира тазгодишното издание на двудневната софтуерна конференция DigitalK, проведена от " Капитал " и фондовете LAUNCHub Ventures и NEVEQ. Традиционно на конференцията ще бъдат разисквани някои от най-интересните тематики в софтуерния и цифровия свят. Сред тях ще бъдат споделената стопанска система, блокчейн, 5G, бъдещето на работното място, бизнесът с канабис, добавената действителност и други.

Сред лекторите на тазгодишното издание ще бъдат футуристът Браян Солис, съоснователят на SumUp Марк-Александър Крайст, вицепрезидентът в The Coca-Cola Company Бари Симпсън, авторката Джесика Джиоглио, Момчил Кюркчиев от Leanplum, Жеко Колев от WeWork, Елизабет Барели от Medium, Тюгче Ергул от Angel Labs, Макс Аморделузо от Amazon Alexa и други.

Освен забавни лектори DigitalK ще бъде хазаин и на обичайното съревнование за стартъпи. То се организира за пета поредна година и ще събере на едно място интернационалните започващи компании в по-напреднал стадий от развиването им, които ще имат опция да показват плановете си пред рискови вложители и фондове от Европа и района. Презентациите им пред огромното жури и публиката ще бъдат по време на първия ден на DigitalK. От тях ще бъдат определени трима финалисти, които да се борят за огромната премия от 10 хиляди евро. Победителят ще бъде отличен в края на втория ден от събитието.

В предходното издание на състезанието на DigitalK аплайваха над 200 бизнесмени от целия свят. На финала журито избра българската започваща компания ClaimCompass, която е профилирана в даването на правна помощ за компенсации при закъснели и анулирани полети или отхвърлен достъп до борда на самолетите.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР