© Цветелина Белутова Още по темата Къщата от карти на

...
© Цветелина Белутова Още по темата Къщата от карти на
Коментари Харесай

От чие име говори КРИБ?

© Цветелина Белутова Още по тематиката
Къщата от карти на Борисов

Премиерът наподобява от ден на ден като пленник на структурата на личната си власт
26 окт 2018
Неслучилият се митинг на КРИБ против родителите

Бизнесът не е взел общо решение да поддържа вицепремиера Валери Симеонов, а иницитивата за това е на все по-близката до страната организация
23 окт 2018
В какво се трансформира КРИБ

Най-голямата организация на бизнеса стана казионна проправителствена конструкция, която работи за ползите на властта, ръководителя си и определена част от членовете си
21 сеп 2018 Особено цинично е да призовеш родителите на деца с увреждания да не стачкуват против човек от властта, който ги е обидил, тъй като в противоположен случай " сме подготвени още веднъж да доведем 20 хиляди ". 20 хиляди души т.е.. Хора, които са наети в разнообразни предприятия, работят, имат фамилии. И с които някой разполага явно като с движимости, които " води " някъде, с цел да ги употребява.

Тази реакция беше на управлението на КРИБ - Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България. Навремето тя играеше ролята на работодателска организация, сплотяваща огромния бизнес, с цел да може да приказва от негово име. Сега играе ролята на клуб по ползи за Кирил Домусчиев, неговата дясна ръка Евгений Иванов и няколко индивида към тях. Въпросният Иванов произнесе горната имитация след срещата с Валери Симеонов, до момента в който под прозорците родителите развяваха черни флагове.

Вземете годишен цифров абонамент
и получете в допълнение три месеца бонус Това е безочливост. Първо, тъй като се оказа, че Иванов приказва от лично име и нито е питал, нито получил единодушието на останалите организации, камо ли на работодателите, които наемат и заплащат заплати на съответните хиляди хора, а още по-малко - на самите хора, от чието име заплашва. Но това, наподобява, е без изключително значение в мирогледа на управлението на КРИБ. Подобни фигури от дълго време са в една особена игра - да бъдат прикритие на държавната власт, когато тя желае да приказва с друго лице.

Трудно е да си представим, че те могат да водят съответен диалог за нещо друго с изключение на по какъв начин да си обезпечат доходи и да спестят разноски. Медийният звук около този гаф потопи смислената другояче полемика за това дали да се подвигат осигуровките и какво да се прави с препоръчаните квоти за хора с увреждания в предприятията (които " спортният " човек Домусчиев назова " налог неработоспособен " ).

И допускаме, че е пъклен мъчно на който и да било да си показа, че те могат да приказват от негово име.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР