© Цветелина Белутова Още по темата Държавни коли за шофьорските

...
© Цветелина Белутова Още по темата Държавни коли за шофьорските
Коментари Харесай

БСП даде 24 часа на Ивайло Московски да освободи ръководството на БДЖ

© Цветелина Белутова Още по тематиката
Държавни коли за шофьорските изпити

Предложението на министър Ивайло Московски е с неразбираем резултат
16 юни 2017
Безплодният флирт на прокуратурата с ДАИ

Eдна наказана жена е равносметката от шумните акции в пътната организация
15 юни 2017 Ако до вторник това не стане, социалистите ще изискат да си тръгне самият министър на превоза. Поводът е следствие на " Нова тв ", което демонстрира за следващ път, че финансово затруднената компания поддържа футболен тим, ремонтите на локомотивите и вагоните се правят от частна компания, само че с техника и чиновници на БДЖ, а машинистите работят доста повече часове от регламентираното. " Искаме Сметната палата да извърши одит на компанията, а инспекцията по труда - инспекция на изискванията ", сподели депутатът Георги Свиленски.

Извън тази тематика от " Позитано " 20 упорстват министър председателят Бойко Борисов да уволни зам.-министъра на превоза Ангел Попов. Причината - в понеделник е бил уволнен шефът на регионалното ръководство на Държавната автомобилна ревизия (ДАИ) в София Кънчо Димитров - индивидът, който е подал сигнали за продажба на шофьорски книжки и други нарушавания, в резултата на което през лятото на 2017 година бяха задържани 12 чиновници на ДАИ. Повечето от тях обаче не престават да работят в инспекцията.

Брифингът на Българска социалистическа партия предизвика ексклузивен брифинг на транспортния министър Ивайло Московски в понеделник следобяд.

Очаквайте детайлности.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР