© Цветелина Белутова Изпълнителният директор на Националната агенция за приходите

...
© Цветелина Белутова Изпълнителният директор на Националната агенция за приходите
Коментари Харесай

Строител на капитализма: Галя Димитрова

© Цветелина Белутова Изпълнителният шеф на Националната организация за приходите (НАП) Галя Димитрова даде безумно звучащо пояснение за какво не е прекъснала годишния си отпуск, който съответства с рецесията към изтеклите данни на над 4 милиона българи. " Беше тежко, само че доста добре премислено решение да не си приключа отпуска. Имах доста значима и извънредно виновна персонална причина за това.

Човек би трябвало да е виновен освен в професионален, само че и в персонален проект ", изясни Димитрова. И с цел да не остави подозрение, че казаното при започване на работната седмица пред камерата на bTV е било неволна реакция в резултат на изненада и стрес, няколко дни по-късно на брифинг за медиите Димитрова благодари на всички жители, че не престават да употребяват услугите на Национална агенция за приходите макар офанзивата. Което звучи малко като фейсбук закачката " Народ, който си дава ЕГН-то на уебсайт, който му е изгубил ЕГН-то, не може да бъде погубен! ".

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Извън шегата, две седмици след хакерската офанзива в Национална агенция за приходите оттова са уволнени само ръководителите на отделите " Информационна сигурност " и " Информационни системи ". За сметка на това изпълнителният шеф на организацията няма да подава оставка. Както сподели финансовият министър Владислав Горанов, " не съм чул шефът на Централно разузнавателно управление на САЩ да напусне след Уикилийкс ".
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР