© Toby Melville Още по темата Deutsche Bank обмисля да

...
© Toby Melville Още по темата Deutsche Bank обмисля да
Коментари Харесай

BMW ще затвори временно завода на MINI във Великобритания точно след Brexit

© Toby Melville Още по тематиката
Deutsche Bank обмисля да изтегли от Лондон огромна част от активите си

Според източници банката ще трансферира към 600 милиарда евро към централата си във Франкфурт
18 сеп 2018
Какво ще значи Brexit без договорка за Обединеното кралство

Британското държавно управление разгласява детайлности за това какво може да се чака
16 сеп 2018
Британската стопанска система с 2.1% по-нисък Брутният вътрешен продукт заради Brexit

Проучване на UBS демонстрира занижен растеж на английската стопанска система след референдума, съпоставена със сюжет без Brexit
10 сеп 2018
Рекорден брой жители на Европейски Съюз напущат Англия поради Brexit

Това основава сериозна липса на професионални чиновници в страната
29 авг 2018 Германският производител на коли BMW разгласи, че изтегля годишното затваряне за техническо обслужване на английския си MINI цех тъкмо откакто Англия би трябвало да напусне Европейския съюз през април.

Автомобилните производители нормално затварят заводите си през лятото в продължение на няколко седмици, с цел да създадат ремонт и поддръжка, защото доста от личния състав излизат в отмора, а продажбите са най-ниски през годината.

" Годишният интервал на поддръжка през идната година в MINI Plant Oxford е планувана да стартира на 1 април, откакто Обединеното кралство излезе от Европейски Съюз, с цел да се сведе до най-малко рискът от вероятно спиране на краткосрочното доставяне с елементи при положение на Brexit без договорка ", обявиха от BMW. " Макар да считаме, че този най-лош сюжет е малко евентуално да се случи, би трябвало да планираме и него. "

Автомобилният бранш

BMW е произвела 220 000 коли във фабриката си в Оксфорд предходната година, което съставлява 13% от общото произвеждане на коли в Англия от 1.67 млн. бройки.

Но производителите на коли се притесняват, че Brexit може да наложи митнически инспекции на части и подготвени модели, като добави закъснение, което ще коства скъпо на индустриалния развой.

От автомобилният бранш, в който работят повече от 850 000 души във Англия, предизвестиха, че спомагателните разноски заплашват жизнеспособността на индустриалните обекти.

Най-големият английски производител на коли - Jaguar Land Rover, съобщи в понеделник, че минава към тридневна работна седмица в завода си в Castle Bromwich от октомври до началото на декември, откакто предизвести за въздействието на Brexit и политиката за ограничение на дизелите.

Все отново BMW заяви, че се придържа към английските си индустриални обекти, които създават и " Ролс-Ройс ". " Ние оставаме ангажирани с нашите интервенции във Англия, която е единствената страна в света, където произвеждаме и за трите наши автомобилни марки. "
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР