© Надежда Чипева В известен смисъл жълтите жилетки представляват всички

...
© Надежда Чипева В известен смисъл жълтите жилетки представляват всички
Коментари Харесай

КапиталНО

© Надежда Чипева " В прочут смисъл " жълтите жилетки " съставляват всички хора отвън огромните градове, които считат, че държавното управление и Европейската комисия не ги схващат. Тези хора не се опасяват от края на света. Но се опасяват от края на месеца. "
Политологът Иван Кръстев пред Дойче веле

" За метода, по който се ръководи сдружението (НДК). Моето терзание беше, че темпът на разноските не подхожда на темпа на приходите и се образува недостиг. Неведнъж съм приказвал по тази тематика. Изисквал съм документи. Някои от тях съм ги получавал незабавно или със забавяне, само че някои от тях се е налагало да пиша втори или трети път. Доколкото си припомням, някои по този начин и не ги получих. "
Вицепремиерът Томислав Дончев пред публицисти

Абонирайте се за Капитал Получавате цялостен достъп до всички публикации и целия списък " Това са кашпите с по няколко пейки на площад " Гарибалди ". Тяхната цена е 8922 лв. на целия детайл, който е с няколко пейки, от лят бетон. Хората остават с усещане, че една елементарна дървена скамейка коства 10 хиляди лв. – нещо, което мен извънредно доста ме тормози "
Столичният кмет Йорданка Фандъкова, представена от в. " Сега "

" Ако те издават поданство на руснаците в Украйна, а ние - на украинците в Русия, доста бързо ще достигнем общ знаменател. Ще имаме общо поданство. "
Руският президент Владимир Путин представен от Българска телеграфна агенция

" Няма потребност да се тормозим, че изкуственият разсъдък, който използваме през днешния ден, с цел да дефинира най-удачния метод да се разпределят облекла (в комерсиалната верига), ще избяга и ще стартира да убива. Не мисля, че въобще в миналото ще би трябвало да се тормозим за това поради метода, по който го градим. "
Вирджиния Дигнум, член на експертната група на Европейската комисия за изкуствен интелект, пред Дневник.бг
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР