© Надежда Чипева Цените са от 9.99 евро или 19.99

...
© Надежда Чипева Цените са от 9.99 евро или 19.99
Коментари Харесай

И Wizz Air пуска линия от София до Атина

© Надежда Чипева Цените са от 9.99 евро или 19.99 лева за еднопосочен билет
Още по тематиката
Скритите проблеми на лоу-кост модела

Ryanair анулира нови 18 хиляди полета сред ноември и март, английската Monarch банкрутира, а в това време Wizzair се уголемява
7 окт 2017
Ryanair разкрива нова база в Бургас

Инвестицията е на стойност 100 млн. $, а от 2018 година компанията възнамерява да обслужва 10 маршрута от морския град
19 сеп 2017
Ryanair понижава ръчния багаж

Авиокомпанията намалява цената за пътешестване с по-големи куфари
7 сеп 2017
Летище София с следващ рекорден растеж през юли

Около 42% е нарастването на броя на пасажерите за седемте месеца на годината, като те към този момент надвишават 3.7 милиона
14 авг 2017
Wizz Аir усилва размера на безплатния багаж

Промяната влиза в действие от 29 октомври
19 юли 2017
Близо 1 млн. пасажери повече на летище София през първото полугодие

Ръстът е предстоящ на фона на мощната конкуренция сред Wizz Air и Ryanair
17 юли 2017 Нискотарифната самолетна компания Wizz Air ще лети по още една линия от София. Маршрутът е до Атина, оповестиха от превозвача, а полетите ще са ежедневни и стартират на 25 март 2018 година В края на септември самолетната компания разгласи, че пуска полети от София до Малага, Ница и Лисабон от март идната година, откакто межувременно стана ясно, че стопира да лети до Бирмингам, Бристол и Донкастър/Шефийлд от 6 ноември 2017 година Така единствената дестинация за пътуващите с Wizz Air до Англия след 6 ноември остава Лондон, на летище Лутън. Тази година самолетната компания пусна линии и до Братислава, Катания и вътрешен полет до Варна.

Вече в продажба
Местата по маршрута София-Атина са към този момент в продажба и могат да бъдат резервирани. Цените са от 9.99 евро или 19.99 лева Цената е за еднопосочен билет с включени налози и наложителни такси. Билетът включва ръчен багаж с оптимални размери 55х40х23 см. С оповестения нов маршрут до Атина Wizz към този момент предлага 42 дестинации от трите български летища – София, Варна и Бургас.

Ryanair. е другата нискотарифна самолетна компания, която лети от София до Атина Цената на ирландския транспортьор за еднопосочен билет след един месец е 14.99 евро.

Първият полет на Wizz Air от София е през септември 2005 година От тогава е превозила над 10 млн. пасажери от и до трите български летища: София, Варна и Бургас, като непрестанно уголемява активността си, показват от самолетната компания.

Към днешна дата Wizz Air има осем самолета в България - седем в София и един на летище Варна, и екипаж от 300 чиновници. През първите девет месеца на 2017 година над 1.8 милиона пасажери са пътували с самолетната компания от и до България, което е с 41% повече в съпоставяне със същия интервал на предходната година, се споделя още в известието.

Неотдавна унгарската Wizz Air разгласи, че стартира най-голямата в историята си акция за набиране на личен състав - водачи и кабинен състав. Фирмата възнамерява да сътвори над 1300 нови работни места в Централна и Източна Европа през идната година, като България също ще бъде измежду страните, от които ще се сортират новите фрагменти. Кампанията на Wizzair се случва в миг, в който най-големият й съперник - Ryanair, е в неприятно състояние и за пръв път от години понижава, а не усилва броя на полетите си. Заради синхронизиране на локалните правила с тези на континента ирландската самолетна компания анулира 18 хиляди полета сред ноември и март.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР