© Надежда Чипева Първо, заради съотношението на силите от края

...
© Надежда Чипева Първо, заради съотношението на силите от края
Коментари Харесай

КапиталНО

© Надежда Чипева " Първо, поради съотношението на силите от края на 80-те години. Едните са екипирани, свръхдопингирани, въоръжени с всичко и идваме ние по гуменки, тъй като сме надарени. Но ще си останем с гения си. Няма метод това да бъде пробито. Те владеят финансовите лостове, специфичните служби, контролните механизми. Вижте по какъв начин са определени тези хора - всички са с някакви тежки компромати. Никой не може да изясни по какъв начин се появява " Апартаментгейт " и по какъв начин заглъхва. "
Лидерът на " Движение 21 " Татяна Дончева преди ClubZ.bg

" Те в какво са отговорни (политиците, наранени от свадите с жилищата на властта - бел. ред.) - че не живеят на палатка в публичния парк? Твърде бързо раздаваме присъди в нашето общество. "
Правосъдният министър Данаил Кирилов пред Българска национална телевизия

Абонирайте се за Капитал Получавате цялостен достъп до всички публикации и целия списък " Класика в жанра е мутра, боса по къси панталони, към него се мотае едно нападателно куче. Как ще се наложи глоба от общински чиновник? Той в късите панталони не носи персонална карта, изсмива им се и продължава. "
Лидерът на НФСБ Валери Симеонов в Народното събрание, представен от Dnevnik.bg
" Слухът е, че Мария Габриел е препоръчана от ЕНП като висш представител на Европейски Съюз. Ако е истина, мъдростта зад този ход ми убягва... Във въртележката на Европейския съвет тази нощ откровено се надявам да бъде отделено внимание на назначението на умел и с тежест висш представител. Външната политика в днешния по-оспорван, комплициран и цялостен с спорове свят не е за дилетанти. "
Бившият шведски министър председател Карл Билд в туитър, представен от ClubZ

" Да, в действителност Източна Европа, т.е. новите членки изгубиха, само че водачите им завоюваха, те през цялото време не желаеха да имат въздействие върху европейските каузи, тъй като не ги интересуват. Тях ги интересува единствено да си запазят феодалните владения, еврофондовете и никой да не ги закача. Затова и Орбан, и Борисов, и Качински, и Бабиш, а също и Салвини получиха тъкмо това, което желаеха - никой да не ги закача. "
Главният редактор euinside.eu Аделина Марини от профила й във фейсбук, оповестен от Dnevnik.bg
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР