© Надежда Чипева Още по темата Радослав Бимбалов: Бързата дигитална

...
© Надежда Чипева Още по темата Радослав Бимбалов: Бързата дигитална
Коментари Харесай

София Пенева: Липсата на кадри е основен проблем на пазара ни

© Надежда Чипева Още по тематиката
Радослав Бимбалов: Бързата цифрова среда дава опция на организациите да показва креативния си капацитет

Управляващият шеф на The Smarts, пред " Капитал "
9 ное 2018
Николай Неделчев: Ролята на организациите ще бъде да познават най-добре потребителя и да му оферират ефикасни и елементарни решения

Изпълнителният шеф на Publicis Groupe България, пред " Капитал "
9 ное 2018
Александър Дурчев: Целият пазар би трябвало да премисли метода на ценообразуване и работа с клиентите

Изпълнителният шеф на All Channels Communication Group, пред " Капитал "
9 ное 2018
Голямата работа на рекламните организации

Кои са най-големите информационни групи в България, които ръководят близо 280 млн. рекламни вложения и по какъв начин дигитализацията трансформира бизнеса им
9 ное 2018
Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама (6 ноември)

" Стандарт " става седмичник; What If поема цифровото обслужване на " Фантастико " и Lavazza; " А1 България " има упоритостта да се намеси по-сериозно на ТВ-пазара и други
6 ное 2018
Седмичен бюлетин за маркетинг и реклама (30 октомври)

Законът на Пеевски за медиите гладко мина през медийната комисия; Приходите на " Нова броудкастинг груп " са нарастнали с 10% през третото тримесечие; Interpartners завоюва информационното обслужване на " Монбат ", Предстои образование за акаунт и бранд мениджъри и други
30 окт 2018 Интервюто е част от годишната ранглиста на рекламните организации в България, която " Капитал " провежда за трета година. Тя обичайно стартира с показване на данните на най-големите групи на пазара по основен индикатор доходи за 2017 година и прогнозите на техните мениджъри за развиването на бизнеса им. Повече по тематиката четете тук.

Обяснете с едно изречение какво прави вашата компания?

Групата ни прави връзка, имаме три организации - Graffiti BBDO, Media Direction и Proximity Sofia, а най-вероятно следващата година ще имаме и четвърта организация в групата, като считам, и премиите Effie го потвърждават, вършим ефикасна връзка.

На какво се дължи растежът в приходите на групата ви през 2017 година?

Приходът се дължи на растящия пазар, не желая да пренебрегвам работата ни, само че в действителност пазарът пораства и обикновено размерите в организациите също.



В кои посоки се усили и в кои понижа бизнесът ви през 2018 година?

Няма съществено понижение в съответно направление. В унисон с общите трендове на пазара в България пораства цифровото обслужване, а при нас растеше и PR-ът.

Посочете една позитивна и една негативна наклонност на българския информационен пазар през 2018 година?

Основният проблем е неналичието на фрагменти, на който в случай че не намерим решение, ще се надигнем пред съществени провокации. Положителната наклонност е, че с помощта на технологии може да се вършат по-интересни акции.

Какви са прогнозите ви за 2019 година за бизнеса ви и за сектора?

Пазарът евентуално ще продължава да пораства като размери и разгадавам, че бизнесът също ще следва пазарната наклонност.

Какво ще прави вашата компания след пет години?

Зависи какво ще се случи с пазара. Планирам да се занимавам с връзка, само че какъв тип връзка - зависи от пазара. Той се трансформира много, потребностите на клиентите са разнообразни, както и потребителите, поради което и не можем да продължим да вършим старите неща.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР