© Mike Blake Microsoft ще представи в неделя следващото си

...
© Mike Blake Microsoft ще представи в неделя следващото си
Коментари Харесай

Microsoft пуска конзола от ново поколение през 2020 г.

© Mike Blake Microsoft ще показа в неделя идващото си потомство подпора, известна като Project Scarlett, която ще се появи на пазара през 2020 година Според компанията устройството ще бъде четири пъти по-мощно от Xbox One конзолата и ще се зарежда от AMD чип, оповестява Reuters.

Какво е новото?

Абонирайте се за Капитал Получавате цялостен достъп до всички публикации и целия списък Конзолата ще демонстрира до 120 фрагмента в секунда, или два пъти повече от елементарните тв приемници, и ще включва стабилен корав диск, който ще разрешава на игрите да се зареждат доста по-бързо, в сравнение с по-старите механични твърди дискове. Най-новата версия на известната видеоигра на Microsoft - Halo, ще бъде пусната дружно с новата подпора. Според Microsoft Project Scarlett ще има с повече памет, по-висока резолюция и по-добра графика от всички останали артикули на пазара до момента.

Същевременно компанията разгласи още, че услугата Project xCloud ще бъде пусната за тестов интервал от октомври. Малко преди този момент Гугъл стартира да приема предварителни поръчки за услугата за стрийминг Stadia, която ще започва през ноември.

Sony също разкри проектите си за идващото потомство PlayStation 5 подпора със сходни спецификации, в това число AMD чип, само че към момента не е оповестена публична дата на стартиране. Анализаторите чакат то да се случи в края на 2020 година

Гейминг от всяко устройство и на всички места

" Преди два месеца свързахме всички разработчици на Xbox към Project xCloud ", разяснява Фил Спенсър, изпълнителен вицепрезидент на отдела Microsoft за игри. " Сега услугата за стрийминг на конзолата ще трансформира вашата Xbox One във вашия персонален и свободен xCloud сървър. Това къде ще играете ще се трансформира в напълно ваш избор. "

Компанията разгласи Project xCloud предишния октомври, като тогава показа, че тества нова услуга за стрийминг на игри, предопределена за работа сред лични компютри, конзоли и мобилни устройства. Оттогава Microsoft разкри, че услугата употребява хардуер, сходен на този в съществуващите Xbox One игрови конзоли.

" Това значи, че съществуващият азбучник от над 3500 игри ще работи върху услугата без никакви промени или модификации, изисквани от разработчика ", съобщи Microsoft в блог пост през май.

Няколко софтуерни компании също се стремят да усилят приходите от услуги посредством стрийминг на игри, в това число Nvidia, Sony и Electronic Arts, до момента в който Amazon работи и по лична услуга в това направление.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР