© Красимир Юскеселиев Още по темата Седем компании завършиха третото

...
© Красимир Юскеселиев Още по темата Седем компании завършиха третото
Коментари Харесай

Започва второто издaние на състезанието за студенти на Wizz Air

© Красимир Юскеселиев Още по тематиката
Седем компании приключиха третото издание на предприемаческата стратегия на Founder Institute

Те показаха бизнесите си пред вложителите и бизнесмени от района
8 мар 2018
Стартиращи компании могат да вземат участие в надпреварата за зелени хрумвания PowerUp!

Крайният период за кандидатстване е 15 април
7 мар 2018
Приложение улеснява подаването на цивилен сигнали към виновните институции

Българската компания Novanor получи финансиране от 10 млн. $
6 мар 2018 Нискотарифната самолетна компания Wizz Air разгласи началото на интернационалното бизнес съревнование за студенти Wizz Youth Challenge. Участниците ще разполагат с малко над 20 дни, с цел да решат бизнес проблем от сферата на авиацията, заложен от компанията. Идеите им ще бъдат оценени от задгранично жури в Будапеща, а екипът с най-хубаво решение ще завоюва опция да пътува безкрайно с Wizz Air за интервал от една година.

Надпреварата Wizz Youth Challenge се провежда за втора поредна година, като в нея могат да се включат студенти, учащи се в бакалавърски и магистърски степени в страните, част от мрежата на самолетната компания. Желаещите да се включат в надпреварата би трябвало да попълнят формуляра за присъединяване на уеб страницата на самодейността, както и да го изпратят по пощата. Регистрацията е за екип, който може да бъде от минимум двама души до най-много четирима. На 26 март всеки регистриран участник ще получи проблем, обвързван с бизнеса на Wizz Air. Крайният период за подаване на решения на задачата ще бъде 16 април.

Всички проблеми ще бъдат прегледани от жури, формирано от авиационни специалисти от нискотарифната компания. Екипите с най-хубавите оферти ще бъдат поканени на огромния край в Будапеща, където ще бъде определен и спечелилият в конкуренцията, който ще завоюва безкрайно пътешестване с Wizz Air в границите на една година. Класиралите се на второ и трето място в Wizz Youth Challenge ще получат надлежно по два и един двупосочни безвъзмездни билета.

" Първото издание на студентския конкурс WIZZ Youth Challenge беше голям триумф – над 400 получени хрумвания и приказен край в Будапеща. Второто издание ще даде опция на някои от най-блестящите млади мозъци в Европа да покажат уменията и творчеството си, като разработят проект за разрешаване на действителен бизнес проблем ", разяснява за медиите основният корпоративен шеф на Wizz Air Оуен Джоунс.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР