© Капитал Предизборната шатра на Мая Манолова край НДК е

...
© Капитал Предизборната шатра на Мая Манолова край НДК е
Коментари Харесай

Предизборен маратон: Един ден с Мая Манолова

© Капитал Предизборната шатра на Мая Манолова край НДК е нещо като изнесен офис на омбудсмана. Сутрин в 10 там се събират жители, които я чакат, с цел да ѝ оплачат болките си или с цел да получат поддръжка на своята идея. Погледната от тази точка акцията на Мая Манолова за кмет на София съставлява едно безпределно ръкостискане, разпределяне на листовки и пожелаване на триумф. Така стартира и нашият избирателен маратон с някогашния народен представител от Българска социалистическа партия на 3-ти октомври.

Целта е ясна - да обере протестния избор, който се е натрупал за 14 години ръководство на сякаш " дясната " партия " ГЕРБ в столицата. Мая Манолова доста желае да се нарежда като обществения претендент, герой против корупцията, който е покрай жителите и познава проблемите им. Тя даже съобщи, че плачевното положение на " Топлофикация София " е повода да се кандидатира за кмет - с цел да има механизми да извади сдружението от финансовата му рецесия и да го накара да проработи в интерес на столичани.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики В епизода ще чуете по какъв начин счита да направи това при накълцан общински съвет, още по какъв начин се заканва да разбие модела " Орлин Алексиев " в раздаването на публичните поръчки в града и да ръководи София с електронни референдуми по противоречивите въпроси.

АУДИО Епизод 2: Предизборен маратон - Един ден с Мая Манолова Your browser does not support the audio tag.

Този подкаст е част от минипоредица на " Капитал " преди локалните избори, в която следваме за през целия ден в акцията главните претенденти за кмет на София - Йорданка Фандъкова, Мая Манолова, Борислав Игнатов и Борис Бонев. Идеята е да научим какви са проектите им за справяне с проблемите на София, да ги забележим по какъв начин се държат в деяние и имат ли воля да продължат борбата си и след вота на 27 октомври.

Очаквайте в идващите дни и епизодите с останалите съществени претенденти за кмет на столицата.

За " Гласът на Капитал "

" Гласът на " Капитал " е седмичен подкаст, в който публицистите описват забавна настояща тематика от политиката, стопанската система или бизнеса в дълбочина, с подтекст и разбор.

Ако този епизод ви хареса и желаете да слушате новите епизоди незабавно щом излязат, абонирайте се за " Гласът на " Капитал " в Apple Podcasts или Spotify. Може да следите подкаста и като добавите този RSS Feed във вашата стратегия за подкасти.

Обратна връзка за " Гласът на " Капитал " можете да ни изпращате на [email protected] или в познатите ви профили на " Капитал " във Фейсбук и Twitter.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР