© Капитал Още по темата Капитал на 24 години Спечелете

...
© Капитал Още по темата Капитал на 24 години Спечелете
Коментари Харесай

Ново мобилно приложение Kапитал PRO

© Капитал Още по тематиката
" Капитал " на 24 години

Спечелете абонамент за " Капитал ", като ни отговорите на няколко въпроса или просто ни споделите нещо, което постоянно сте желали да ни кажете, а сте нямали тази опция
4 окт 2017
Обновяването на capital.bg

Вече има специфичен, доста по-удобен дизайн за наличието на изданията, бизнес секция с финансова информация и уголемен абонаментен достъп
17 фев 2015 Читателите на Капитал към този момент могат да получават настояща бизнес информация под формата на излъчвания в новото приложение Капитал PRO, налично за платформи iOS и Android в AppStore и Гугъл Play.

Приложението Кaпитал PRO е основано особено за бизнес потребителите и с мисъл за тяхното заето всекидневние. Редакторите на Капитал избират най-важните вести от света на бизнеса и стопанската система и ги оформят в излъчвания, които се разгласяват в приложението два пъти дневно или при изключителни събития. Всеки петък емисията е със наличието на седмичния Капитал за четене през уикенда. Така всичко от Капитал е комфортно пакетирано на едно място.

Емисиите в Капитал PRO

" Бизнес закуска " - всеки ден тъкмо в 7 заран за старт на деловия ден - ще намирате информация за български и интернационалните компании, стопански и пазарни вести и разбори, както и събития от политиката, които въздействат на бизнеса.

" Вечерни вести " - емисията в 7 вечерта дава взор върху събитията от деня. Започва с къс преглед с коментар на най-важните вести, последван от публикации за икономическия и политически живот у нас и по света. В тази емисия ще намирате и селекция от забавни неща, които може да прочетете или чуете под формата на подкаст.

" Извънредна емисия " - ви осведоми, в случаите когато се случи нещо значимо, за което би трябвало да знаете незабавно.

Как работи?

Лесно и просто за потребление - приложението Капитал PRO ви подсигурява, че най-важното е постоянно пред очите ви, а останалото на клик разстояние. С един жест преглеждате настоящата емисия, като може да си запазите забавното от нея за четене по-късно. Всички непокътнати публикации можете да прочетете в " Запазени ".

Достъп до цялото наличие от capital.bg има през рубриките в " Всичко ", а в случай че търсите нещо особено, може да ползвате бутона " Търсене ". Приложението през секцията " Профил " ви дава опция елементарно да управлявате абонамента си за електронните бюлетини на Капитал - информация по тематики, която предпочитате да получите под формата на мейл.

Абонамент ще е нужен за тези, които четат повече от 20 публикации месечно.

Приложението Капитал PRO е цифровата еволюция на всекидневника Капитал Daily, който Капитал стопира да поддържа в книжен вид от началото на идната година. Абонатите на хартиеното издание автоматизирано получават достъп до приложението Капитал PRO.

За повече информация обвързвана с абонаментни проекти и достъпи, може да се обръщате към потребителския център на Капитал - Контакти: [email protected], 02 4615349
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР