© Капитал Ние сме външна граница на Европейския съюз. Ако

...
© Капитал Ние сме външна граница на Европейския съюз. Ако
Коментари Харесай

KапиталНО

© Капитал " Ние сме външна граница на Европейския съюз. Ако България, Гърция и Румъния са в Шенген, то тогава от границата мигрантите ще отидат непосредствено в Холандия и няма къде да ги спрат. Затова ни държат. Не ни пречи сега, че не сме в Шенген. "
Премиерът Бойко Борисов във видео, излъчено в профила му във " Facebook ", което минути по-късно беше отстранено от стената му, представен от " Дневник "

" Нямам нищо срещу републиканската система, само че тя прекомерно бързо изплюва дребното си готови за властта фрагменти, довеждайки до актуалната обстановка да ни ръководят човеци, които по равнище на обучение, качества на характера, пък и антропология би следвало само да подават вафли на ранобудни възпитаници от амбразурата на фамилния клекшоп. "
Сценаристът Димитър Стоянович пред OffNews

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики " Проблемът е, че тези хора имат схващане за прокурорската специалност, което е доста надалеч от нейната същина. Тяхното схващане е подбудено от образуването им в милиционерска фамилна среда, в милиционерско учебно заведение и от цялостно неявяване на магистратска просвета и самочувствие. Забележете, че акциите на Гешев са в ромските махали, където можеш да влезеш с БТР, да уплашиш хората и да си излезеш. Темата с телефонните измамници по компликация е за районна прокуратура. Да сте чули Гешев да оглавява някоя високорискова акция против наркобосове, против известни имена в подземния свят? Нещо да се е случило на ония, които са всеобщо известни като престъпни емблеми на прехода? "
Лидерът на " Движение 21 " Татяна Дончева пред Mediapool.bg

" Не съм скришен сътрудник на Гешев. Общинският съвет работи от средата на 90-те годни с мотото на песничката за Дядо Мраз - " дарове ще има за всички от сърце ". Аз ще бъда този, който ще им каже, че тази година няма да има Дядо Мраз. Ще бъда кол в колелото на корупцията. "
Бизнесменът Александър Ваклин, самостоятелен претендент за общински консултант в София, пред Канал 3

" Знам, че не съм толкоз обичан в България, а би трябвало да е противоположното. В България никой не обича съумелите хора, а аз съм много съумял човек. "
Президентът в оставка на БФС и някогашен вратар на националния тим Борислав Михайлов пред публицисти

" Съдебното решение за освобождение (на Джок Полфрийман) не предстои на обжалване, само че основният прокурор апелира процедури в този случай. Доколкото ни е известно, това е отвън естествения юридически развой в България и ще бъдем доста загрижени, в случай че върху това въздействат неправни съображения. "
Външният министър на Австралия Марис Пейн пред Народното събрание на страната, представена от австралийски медии
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР