© Капитал [Капитал] Абонаментът за дигиталното съдържание на Капитал вече

...
© Капитал [Капитал] Абонаментът за дигиталното съдържание на Капитал вече
Коментари Харесай

Теленор предлага абонамент за Капитал като дигитална услуга към плановете Тотал+

© Капитал [Капитал] Абонаментът за цифровото наличие на Капитал към този момент се предлага като част от услугите в абонаментните проекти " Тотал+ " на " Теленор " . Клиентите на телекома, които употребяват " Тотал+ ", имат опция да прибавят " Капитал " в позиция за цифрови услуги без в допълнение възнаграждение за първата година на контракта си. Услугата е налична и като спомагателен пакет, както за клиенти на " Тотал+ ", по този начин и за клиентите на останалите абонаментни проекти на " Теленор ".

" Много се радваме на партньорството с " Теленор ", тъй като то ни дава опция да предлагаме на читателите още един елементарен за тях метод да употребяват услугите на " Капитал ". Вярвам, че това партньорство ще помогне да развием повече и пазара на платено цифрово наличие в България, тъй като той води до увеличение качеството и разнообразието на продуктите ", сподели Андрей Любенов, шеф " Дигитални артикули " в " Икономедиа ".

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики " Една от задачите ни с проектите " Тотал+ " е да предоставим на нашите клиенти опцията да изберат услугите , които дават отговор на техните потребности. Партньорството ни с " Икономедиа " за " Капитал " ще разреши на клиентите на " Теленор " да имат елементарен и комфортен достъп до качествено наличие и надеждна информация, с които да са освен добре осведомени, само че и да могат да вземат по-качествени бизнес решения ", сподели Евгения Овчарова, шеф " Дигитално прекарване " в " Теленор ".

Активирането на цифрови услуги, които са част от проектите " Тотал+ ", е допустимо през мобилното приложение MyTelenor , където абонаментът за " Капитал " участва като алтернатива за прибавяне " в позиция ". Позициите са включени без в допълнение възнаграждение през първата година от абонамента за проект " Тотал+ " и с преференциална цена през втората година.

В случаите, когато клиентът на " Теленор " към този момент е запълнил позициите си за цифрови услуги, той може да добави абонамент за " Капитал " като спомагателен пакет против възнаграждение на общоприетата цена от 11.99 лв. на месец - даващ достъп до capital.bg и мобилното приложение на седмичника.

Бизнес клиентите на " Теленор " могат да задействат против 28.99 лв. на месец пакет " Капитал PRO ", който включва и достъп до мобилното приложение " Капитал PRO " с всекидневни излъчвания бизнес вести, безграничен брой информации за компании в масива КАПИ и всички спомагателни бизнес издания с разбори на промишлености и ранглисти като " Капитал 100 ".

Освен " Капитал " клиентите на " Теленор " могат да избират и други цифрови услуги, които включват достъп до филми, музика, спортно наличие и игри - HBO GO, Deezer, PLAY DiemaXtra, Nickelodeon, Buba Play. Всички услуги се ръководят през приложението MyTelenor.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР