© Капитал Жана Бъсби е психолог с над 20-годишен опит,

...
© Капитал Жана Бъсби е психолог с над 20-годишен опит,
Коментари Харесай

The Future of Retail: Повишеното ниво на очаквания, което днешните потребители имат, е следствие от еволюцията на преживяванията им

© Капитал Жана Бъсби е психолог с над 20-годишен опит, специализирала е в когнитивно-поведенческата просвета, а ползите й като бизнес психолог и създател са в региона на декодирането на мозъка на потребителя. Основният фокус на работата й е върху ролята на познанията, страстите, настроението и разликите сред половете, които въздействат върху потребителско прекарване и държание и върху методите за взимане на решения от купувачите.
Жана Бъсби е част от екипа на основаната във Англия консултантската компания Retail Reflections, чийто създател Андрю Бъсби е измежду най-влиятелните и представени специалисти в ритейл бранша. Преди да се причисли към компанията, е работила в частния бранш, изучавайки психологичното здраве и благополучието. Автор е на книгата за самопомощ Life Equilibrium.
Жана и Андрю Бъсби са измежду лекторите на конференцията The Future of Retail на вестник " Капитал " и ще приказват за огромните промени в бранша и диктуваната от логиката на психиката на потребителите гражданска война.
С какво е друг методът на мислене на днешния консуматор по отношение на този от преди 5-10 години? Какви са главните аргументи за смяната, в случай че има такава?
Днешният консуматор е надалеч по-осведомен и доста по-изискващ. Въпреки че една огромна част от нашето държание се базира на подсъзнанието, ние сме непрестанно под въздействието на изобилно количество цифрово наличие и това неизбежно оказва въздействие върху нашата вероятност. Но региона на смяна, която е най-завладяваща, е нарасналото равнище на упования, което днешните консуматори имат. Какво движи това е основно, тъй като огромна част от по-високите упования идва от нашите лични прекарвания. Ако един път сме изпитани ново равнище на обслужване, съвсем незабавно това задава нов най-малък стандарт и всичко, което падне по-ниско от това равнище, се отхвърля.

Какво желаят днешните консуматори?
Когато желаеме нещо, го желаеме в този момент. Не на следващия ден, не идната седмица, а незабавно. Това има дълбоки последици върху веригата на доставки и логистиката на търговците, които са обтегнати както в никакъв случай до момента.
Лекотата и удобството при извършване на покупки също стоят доста високо в листа на желанията, само че в тeзи цифрови, Instagram времена ние желаеме и да се ангажираме и да бъдем ангажирани с нашите обичани марки.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Колко значимо е за ритейлърите да премислят формата на взаимодействие със своите клиенти?
Ключово. Както беше упоменато по-рано, търговците би трябвало да се свържат на самостоятелна основа и да го създадат 100% в подтекста. Старите времена на персонализация стартират да бъдат измествани с новата ера, която е " напълно сега ". Това е доста вълнуващо, тъй като ще докара до приемане на същинска стойност за потребителите и доста нови благоприятни условия за търговците.The Future of Retail е новото име на форума Retail in Detail на вестник " Капитал " и списание " Регал ". За своето четиринадесетгодишно битие той се утвърди като най-значимата платформа, която поддържа екосистемата на ритейл бранша в България.
Повече информация за лекторите и програмата можете да видите на уеб страницата на събитието и във фейсбук. Възползвайте се от цената за ранна регистрация до 21 октомври.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР