© Капитал HR and Leadership Forum 2019Конференцията ще се проведе

...
© Капитал HR and Leadership Forum 2019Конференцията ще се проведе
Коментари Харесай

Лекторите на HR and Leadership Forum 2019: Краси Георгиев

© Капитал HR and Leadership Forum 2019
Конференцията ще се организира на 31 октомври в Sofia Event Center. Повече информация за програмата и лекторите можете да видите на уеб страницата на събитието и във фейсбук. Своя билет може да заявите тук.
Краси Георгиев е ултрамаратонец, треньор, мотивационен преподавател и един от създателите на програмата Chair UP, която предизвиква физическата интензивност на работното място. Той е първият българин, взел участие и финиширал сполучливо в посочваното за най-тежко съревнование по тичане в света – Badwater, в Долината на гибелта, Съединени американски щати. Избягал е над 60 маратона и 30 ултрамаратона, измежду които именитият " Маратон на пясъците " (240 км тичане из мароканската пустиня) и ултрамаратонът " Бразил 135+ " (257 км в джунглата).

Георгиев ще води един от уъркшоповете по време на конференцията HR and Leadership Forum 2019, която " Капитал " провежда на 31 октомври в Sofia Event Center. Заедно с физиотерапевта и създател на Chair UP Димитрина Сивкова той ще покаже на мениджърите по какъв начин могат да подобрят качеството на работа и на живот на своите чиновници.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики От програмата на HR and Leadership Forum 2019 ще научите още:Как сполучливо да се приспособяваме към непрекъснатата промянаБитката за фрагменти - по какъв начин да бъдем крачка пред конкуренциятаКак да реализираме баланс сред технологията и човешките уменияСлужителско прекарване - по какъв начин да го изградимКак да се възползваме от новите технологии на работното място.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР