© Анелия Николова Работата в София-област е много тежка, но

...
© Анелия Николова Работата в София-област е много тежка, но
Коментари Харесай

KапиталНО

© Анелия Николова " Работата в София-област е доста тежка, само че да се оправят. Има и различен подобен регион. Професионалното управление ми го съпостави с Бургас, по тази причина пък би трябвало и по-компетентни хора или такива, които могат да се оправят. " Вътрешният министър Валентин Радев пред публицисти в Народното събрание " Не може да тласнем страната в безпорядък и по тази причина няма да подкрепим вота. Не се тормозя и от възможни избори, тъй като " Воля " ще е единствената партия от Народното събрание, която ще има повече гласове по отношение на последните избори. " Зам.-председателят на Народното събрание Веселин Марешки пред бТВ

" Защото тази тръба, интерконектор с Турция, щеше да стане подготвена 2009 година, след това 2012, но не стана. Комисионери попречиха! Думата ми е, че в България нещата се случват мъчно заради безскрупулното опетняване и пропадане на всичко потребно нам от съветската агитация! "
Васил Филипов, някогашен изпълнителен шеф на Булгаргаз пред Фрогнюз

" Констатациите на прокуратурата по проблема " Юлен " потвърдиха, че не става дума просто за строителство на втори кабинков въжен превоз, а за ощетяване на публичния интерес и безучастие от страна на институциите или умишленото им деяние в посока нарушение на българското законодателство. "
Борислав Сандов, съпредседател на " Зелените ", на конференция
" Има особено място в Ада за всеки непознат водач, който прави подли дипломатически ходове... " Питър Наваро, търговски консултант на Тръмп

" Рускините не би трябвало да си лягат с чужденците, които идват в страната за международното състезание, с цел да не станат самотни майки. "
Руският народен представител Тамара Плетньова, представена от Българска телеграфна агенция
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР