© Анелия Николова От европейска гледна точка е от тъмната

...
© Анелия Николова От европейска гледна точка е от тъмната
Коментари Харесай

КапиталНО

© Анелия Николова " От европейска позиция е от тъмната страна на силата с изключение годините, когато той е съдружник на Запада в битката с " Ислямска страна ". Неслучайно европейските водачи споделиха, че няма да пролеят сълза за него, той има славата на Дарт Вейдър. Той аргументи войните в Йемен, в Сирия, в Либия, в Газа. Трябва да си дадем сметка, че той седи зад атентата в Бургас през 2012 година. Той е доста образован човек и във военно отношение, и в политическо, и в терористично отношение. "
Бившият външен министър Соломон Паси пред Българска национална телевизия

" Безспорно е, че когато притежаваме реактори, завити на полето с найлони, това е драма. Сигурно сме единствената страна в света, която може да си го разреши, мисля, че е закононарушение атомни реактори да бездействат, щом България е платила за тях. И британската банка HSBC, и Българска академия на науките споделят, че скоро ще имаме проблеми с електрическата енергия. "
Председателят на контролния съвет на " Лукойл - България " Валентин Златев пред bTV, представен от Dnevnik.bg

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики " Хлебарите са най-миролюбивите хора в света. Ние не участваме в никакви протестни дейности, тъй като оставяне на популацията и на хората без самун в директен превод значи оповестяване на военно състояние. "
Мариана Кукушева, ръководител на Националния браншов съюз на хлебарите и сладкарите, пред БНР

" Като персонално име сме отбелязвали и Стейсън. Нахлуват доста непознати имена и при мъжките като Брайън, Алегзандър, Анджело, Жулиен, Ивън, Крис-Брайън, Рей, Р, Робърт, Ричард, Себастиан, Фернандо. "
Ръководителя на секция " Оономастика " в Института по български език към Българска академия на науките проф. Анна Чолева-Димитрова пред " 24 часа "

" Запомнете, че това са единствено смешки. Всички ще умрем скоро и няма да има продължение. Но вие изглеждате отлично, като кукли сте. Дойдохте с лимузини. Аз също. Виждам митове и икони измежду присъстващите. Ал Пачино, Робърт де Ниро и бебе Йода. О, това е Джо Пеши, оправдавам се. Обичам те, дребосъче, не ме убивай. "
Водещият на премиите " Златен глобус " Рики Джървейс
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР