© Георги Кожухаров Още по темата Първите четири плажа за

...
© Георги Кожухаров Още по темата Първите четири плажа за
Коментари Харесай

Държавата търси концесионери на три атрактивни плажа

© Георги Кожухаров Още по тематиката
Първите четири плажа за компании, свързани със СИК, ВИС, Доган и Златев

Правителството избра концесионери на линии в Слънчев бряг, Несебър, Росенец и Св. Влас
14 мар 2018
Три плажа край Варна ще бъдат отдадени на концесия за 15 години

Правителството започва процедури за линии в Слънчев ден и Св. св. Константин и Елена
28 фев 2018
Туристическото министерство обмисля концесии на 11 плажа в огромни курорти

Фирмата " Инженерингсервиз - София " ще прави разбор на линиите
15 авг 2017 Три атрактивни плажа в курортите Албена, Приморско и Св. Св.Константин и Елена ще бъдат отдадени на концесия за 15 години, реши на съвещанието си държавното управление в сряда.

Това е третият конкурс за избор на концесионери преди началото на идния летен сезон, като до момента такива бяха оповестени за седем плажа.

За 15 години

В сряда държавното управление реши да разпореди на туристическото министерство избор на концесионери на три плажа - линията в Албена, както и централните плажове в Приморско и Св. Св.Константин и Елена (голям плаж). Предстои туристическото министерство да разгласи и съответните процедури, където ще бъдат заложени всички условия.

Най-висока цена за Албена

Най-висока минимална цена е заложена за плажа в Албена, който е и максимален от трите - близо 920 хиляди лева на година. За централния плаж в Приморско търсената цена ще бъде над 41 хиляди лева, а в Св. Св. Константин и Елена - огромен плаж- 83 хиляди лева Това е годишното заплащане към страната, само че с изключение на него в състезанията до момента са представяни и капиталови стратегии за целия интервал.

Това е трети конкурс за избор на концесионери. Досега такива бяха стартирани за плажове в Слънчев бряг, Несебър, Бургас, Св. Влас, Св. Св. Константин и Елена и курорта " Слънчев ден ".
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР