Consumer’s Electronics Show (CES) успява да събере всяка година най-известните

...
Consumer’s Electronics Show (CES) успява да събере всяка година най-известните
Коментари Харесай

Какво ще ни донесе близкото бъдеще за телевизорите Android?

Consumer’s Electronics Show (CES) съумява да събере всяка година най-известните имена в региона на технологиите и продуктите за всеобщо прилагане. Покрай най-привлекателните артикули в областта на електрониката, събитието, което продължава цяла седмица, ни предлага и същинско обобщение на бъдещето.

Една от най-добре показаните категории на CES е тази на тeлевизорите, а бъдещето при тях е напълно смарт. Има няколко пригодени за задачата системи, едната от които е Android. Операционната система, която дебютира през 2008 при смарт телефоните, към този момент превзема и всекидневната. Ако до в този момент сме виждали интерфейс и функционалности като тези на мобилните тeлефони и таблeтите, наподобява бъдещето ще бъде доста по-вълнуващо.

Комуникацията със смарт устройство чрез въвеждането на текст става все по-трудно, а спасението може да се окаже нашият глас. Виртуалните асистенти не са някаква оригиналност, само че тяхното наличие в гамата тeлевизори с Android поражда все по-растящ интерес измежду потребителите. Като употребяват отдалеченото за микрофон, потребителите ще могат да намират всякаква информация благодарение на Гугъл Assistant. Освен данни за мястото, на което се намираш (трафик информация, прогноза за времето), бъдещият тeлевизор с Android ще може да дава рекомендации въз основата на твоите желания, а за какво пък не, и да може да поръчва продукта, който таман си видял в някоя реклама.

Последният образец не е нещо неизбежно, а по-скоро предсказване. Смартбоксовете, които идват оборудвани с виртуалния помощник Alexa, към този момент могат да създадат поръчка в Amazon. Следващата стъпка е тази на тв приемниците Android, които могат да купят стремежи артикул, който ненадейно е излязъл на промоция.

Така можем да потвърдим, че присъстваме на началото на гражданска война в региона на телевизионния маркетинг. Към сегашния миг, телевизионните рекламни акции не показват точна цифра на аудиторията си. Чрез идващите генерации тв приемници Android, марките, които купуват рекламно време, ще могат да знаят с акуратност какъв брой хора са видели дадена реклама, какъв брой са поискали повече информация за продукта и какъв брой са стигнали по-близко до осъществяване на поръчка.

Тази опция няма да пристигна напълно скоро, защото ще би трябвало феновете да преминат към модели от ново потомство устройства. Тeлевизорите Android ще съставлява единствено една от многостранните платформи, през които потребителите ще могат да се допират до смарт технологията. Съвсем скоро обаче промишлеността ще има потребност от въвеждането на стандарт, на който да дават отговор всички пригодени за тeлевизори операционни системи. Изглежда ще изчакаме още дълго, само че технологията може да ни изненада какъв брой бързо се имплементира и възприема от всички.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР