Consumer Electronics Show (CES) се проведе между 7-ми и 12-ти

...
Consumer Electronics Show (CES) се проведе между 7-ми и 12-ти
Коментари Харесай

CES 2018 – какво най-много ни впечатли от тех изложението?

Consumer Electronics Show (CES) се организира сред 7-ми и 12-ти януари в Лас Вегас, представяйки платформа за последните тех нововъведения. А на CES 2018 несъмнено имаше какво да се види – от големи тв приемници и виртуална действителност, до електрически коли и умна техника за дома. В идващите редове, ще подчертаваме върху това, което най-вече ни впечатли по категории.

Най-добър смарт телефон – Huawei Mate 10 Pro
Най-добрият телефон на Huawei за пръв път стъпва в Съединени американски щати, само че и беше най-впечатляващото нещо в категорията си на CES 2018. Великолепен дизайн и направа, страхотна камера и грандиозна батерия – при 4000mAh, това страшилище устоя 25% повече в сравнение с iPhone 8 Plus, а със Super Charge технологията на Huawei, в случай че се зарежда половин час, батерията ще се запълни до 50%.

Прочетете още: Зимната олимпиада в Пьонгчанг ще бъде предавана във формат 4K HDRЗимната олимпиада в Пьонгчанг ще бъде предавана във формат 4K HDR

Най-добър преносим компютър – Lenovo Miix 630
Първият Snapdragon 835 Windows таблет на Lenovo впечатлява дотолкоз, че да го назовем " най-хубавият преносим компютър " на CES. Lenovo Miix 630 наподобява и се усеща, като извънредно първокласен Windows таблет, който ние назоваваме " преносим компютър ", защото включва всички аксесоари на подобен – от портативността, до другите разновидности за съгласуваност. С до 20 часа батерия, това знамение на техниката, ще е един от шлагерите на годината.

Най-добра носима технология – Lenovo Mirage Solo
Самостоятелният Гугъл Daydream хедсет на Lenovo по всичко проличава, че е най-хубавият вид за гледане на VR наличие в придвижване. На процедура, устройството превъзхожда даже личният на Гугъл Daydream View хедсет, с помощта на сполучливото съчетание на новаторски дизайн и амбициозни функционалности за потапяне във VR (за образец, WorldSense технологията, която прави по този начин, че да се движите във виртуалния свят, все едно в действителност сте там). При цена от 400 $ и обстоятелството, че действително съдържа смарт телефон в себе си, Lenovo Mirage Solo е като VR от ново потомство, където потребността от куп спомагателни аксесоари отсъства.

Най-добър гейминг преносим компютър – MSI GE63 Raider RGB Edition
MSI ъпдейтната GE63 Raider серията си с извънредно RGB осветление, което за пръв път виждаме в гейминг устройство. Когато играете някоя от поддържаните игри (а това ще са общо взето всички от известните мултиплейър игри), SteelSeries-захранваният GameSense програмен продукт може да каже на RGB светлините да се държат по друг метод и да изобразяват друг вид информация на база избрани ин-гейм събития. Това е нещо в действителност огромно и значимо за про-гейминга.

Най-добър тв приемник – The Wall на Samsung
Samsung показаха първият в света модулен MicroLED тв приемник, който напълно не инцидентно е наименуван The Wall. Това страшилище е 146 инча и изпълва полезрението със зашеметяваща картина, която непосредствено опълчва опциите на OLED екраните. Но първо, какво е MicroLED (среща се и като micro-LED, mLED и µLED)? Това е технология, която свива обичайните LED в по-малък размер и им дава опция да създават лична светлина. Представяйте си OLED, само че изключете органичната част. MicroLED няма потребност от подсветка, нито от LCD обтуратори. В резултат, това прави по-ярък и по-контрастен тв приемник, който може да изключва пикселите самостоятелно. И защото за разлика от OLED (и плазмите преди това) не се съдържа органически субстрат, такова нещо като изгаряне на изображенията няма да съществува.

Но може би най-впечатляващата характерност на The Wall е модулната част. Очевидно тези 146 инча мъчно ще се поберат в който и да е дом, само че поради това, че тв приемника няма никакви рамки, той може да се свързва безпроблемно с други тв приемници от същия вид и то в разнообразни размери. По данни на Samsung, с колкото и екрани да са правили проби, в никакъв случай не се е стигало до деградиране на сигнала.

Предполагаме, че 146-инчовия вид ще дебютира в рекламния бранш, а след това ще се появят и комерсиални разновидности с доста по-малък размер.



Най-добър ъпгрейд на тв приемник – LG W8 OLED
Нямаше по какъв начин да не включим и такава категория, защото флагшип OLED тв приемника на LG е нещо, за което би трябвало да се приказва. LG W8 OLED прибавя Гугъл Assistant и процесор от висок клас (Alpha 9), дружно с по-изразителни цветове и четири вида HDR. В реалност LG W8 OLED не пренаписва историята на OLED панелите, само че тези усъвършенствания в софтуера и хардуера водят до същински незабравим тв приемник и директен правоприемник на другояче превъзходния LG W7 OLED от миналта година.

Най-добър фотоапарат – Lenovo Mirage Camera
Тази година, в случай че имаше категория от артикули, която остро изоставаше по отношение на всички останали, то това бяха фотоапаратите. Явно множеството производители усещат все по-нарастващото въздействие на смарт телефоните и се концентрират върху професионалната техника и по-интересните модели, като Lenovo Mirage Camera. Това е от така наречен " VR180 " модели, които поддържат Гугъл Daydream хедсетите и спомагат за прибавянето на ново наличие. Фотоапарата е с две 13MP камери и оптика вид рибешко око, както и полезрение от 180 x 180 градуса.

Най-добро гейминг устройство – Nvidia Big Format Gaming Displays
Тук избираме за победител цяла самодейност. Big Format Gaming Displays или BFGD е самодейност на Nvidia за основаването на великански гейминг-ориентирани екрани. Тези голямокалибрени екрани ще се вършат от разнообразни сътрудници на Nvidia, някои от които са Asus, Acer и HP. Идеята е, това да са най-големите монитори прецизно насочени към гейминг, които могат да се намерят на пазара. Към момента само Asus имат разгласен BFGD екран и това е Asus ROG Swift PG65. 65-инчовия модел включва 4K екран с G-Sync, 120Hz освежаване на картината, DCI-P3 цветна гама, HDR съгласуемост и LED подсветка способна на 1000 нита осветление.


Най-добра умна колонка – LG ThinQ
LG взимат напълно насериозно пазара на интелигентни колонки и показаха LG ThinQ с Гугъл Assistant, който по аудио благоприятни условия превъзхожда даже Гугъл Home. Компанията има отворено партньорство с Гугъл и Amazon за усъвършенстването на ИИ, по тази причина и очаквайте LG ThinQ непрекъснато да поумнява. Колонката работи умерено с некомпресирани файлове и употребява аудио технологията на Meridian Audio (британска бутикова компания).


Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР