Codex AI Suite е насочен към сфери като медицината, сигурността

...
Codex AI Suite е насочен към сфери като медицината, сигурността
Коментари Харесай

Atos пуска софтуер за създаване на AI приложения

Codex AI Suite е ориентиран към сфери като медицината, сигурността и умните градове

Codex AI Suite ще разреши на компании и проучвателен организации да създават, внедряват и ръководят AI приложения

Нов софтуерен пакет на френската ИТ компания Atos , наименуван Codex AI Suite, ще улесни създаването на корпоративни приложения с детайли на изкуствен интелект (AI).
още по тематиката
Според формалната информация за продукта, Codex AI Suite ще разреши на компании и проучвателен организации да създават, внедряват и ръководят AI приложения. С негова помощ, експертите по обработка и разбор на информация могат да извлекат изгода от суровите, необработени данни в търсене на нови пътища за развиване на бизнеса.

Приложения, основани благодарение на Codex AI Suite, могат да бъдат внедрени в обществени клауд услуги като Amazon Web Services, Azure и Гугъл Cloud, както и в местни среди, включително на сървъри Atos BullSequana S. Пакетът е предопределен за разработки в областта на медицината, публичната сигурност, умните градове, интелигентните и самостоятелни центрове за обработка на данни.

„ Този софтуерен пакет съставлява значима стъпка в поддръжката на нашите клиенти при реализация на планове за цифрова промяна. Atos Codex AI Suite взема решение корпоративни, научни и браншови задания, включително за персонализирана медицина, разширено техническо обслужване и сигурност с ново потомство виртуални приложения ”, разяснява вицепрезидентът на компанията Арно Бертран.

Пакетът Atos Codex AI Suite е наличен за придобиване във тип на независима програмна платформа или дружно със сървърна инфраструктура, прецизират от френският ИТ разработчик.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР