CNN уволни телевизионната водеща Кети Грифин, ден след като тя

...
CNN уволни телевизионната водеща Кети Грифин, ден след като тя
Коментари Харесай

Падна главата на водещата, изгаврила се с окървавеният Тръмп!

CNN уволни телевизионната водеща Кети Грифин, ден откакто тя се появи с окървавена маска, имитираща лицето на американския президент Доналд Тръмп, предават международните медии.

Фотосите провокираха бурни реакции в обществените мрежи и уплашиха сина на Тръмп – Барън. 11-годишното момче седяло пред тв приемника дружно с майка си Мелания. Виждайки фрагментите, то помислило, че нещо се е случило с татко му. Уплашило се и извикало „ Мамо, мамо! “.

Грифин се извини за фотосите, направени от провокативния фотограф Тайлър Шийлдс. Тя признава, че е прекрачила границата и е „ отишла прекомерно далеч”, както и че схваща, че шегата й не е била смешна. В края на своето изказване комедиантът моли за амнистия.

По-рано Мелания Тръмп популяризира заявление, в което сложи под въпрос вменяемостта на Грифин.

„ Да се популяризират такива фотоси е просто погрешно, като знаем какви жестокости се правят в актуалния свят, това те кара да се замислиш в какво психическо положение се намира индивидът, който прави това “, цитира я АВС.

Самият президент Доналд Тръмп написа в Twiter, че „ Кети Грифин и трябвало да се засрами “. „ Моите деца, изключително 11-годишният Барън, тежко одобри това. Ужасно! “, написа Тръмп.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР