Травис Скот издава нов албум „Utopia“, но не както първоначално планира

...
CNN — Травис Скот издаде новия си албум Utopia. Първоначално
Коментари Харесай

CNN —

Травис Скот издаде новия си албум "Utopia".

Първоначално Скот планираше да изпълни нови песни от албума по време на концерт в пирамидите в Гиза, но това беше отменено на 26 юли поради „сложни производствени проблеми“. Шоуто все още се пренасрочва, но засега не е обявена дата.

Гост-сътрудничеството в албума включва Beyoncé в „Delresto (Echoes)“, Drake с „Meltdown“, Джъстин Върнън и Самфа от Bon Iver си сътрудничат в „My Eyes“, SZA и Future са в „Telekinesis“, а Kid Cudi се появява в „Looove ”

Guy-Manuel de Homem-Christo от Daft Punk е копродуцент на „Modern Jam“. The Weeknd и Swae Lee са в “Circus Maximus,” Young Thug и India.Arie се появява в “Skitzo”, а Dave Chappelle се появява в “Parasail”.

В албума участват още Джеймс Блейк и Кание Уест.

Преди “Utopia” Скот дразнеше отпадането на албума, като издаде няколко нови песни и започна резиденция в нощен клуб, наречена “Road to Utopia”. Придружаващ филм към албума, озаглавен „Circus Maximus“, включващ работа на петима различни режисьори, беше обявен по-рано тази седмица.

Това е първият дългосвирещ албум на Скот след неговия злополучен фестивал Astroworld през 2021 г. в Хюстън, където сблъсък на публиката доведе до смъртта на 10 души и раняването на стотици.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР