Club XI Eleven Sofia отпразнува първия си месец с грандиозно

...
Club XI Eleven Sofia отпразнува първия си месец с грандиозно
Коментари Харесай

Джулиана Гани с дебют като певица

Club XI Eleven Sofia отпразнува първия си месец с грандиозно и друго празненство. Модерното заведение в столицата събра едни от най-известните и одумвани звезди през последната година.

Звездата на вечерта бе Джулиана Гани, която се погрижи за положителното въодушевление на всички присъстващи. Тя и екипът на клуба раздадоха доста дарове, измежду които клубни карти с огромни отстъпки, марков алкохол и по този начин нашумялото синьо вино Pasion Blue, аксесоари и доста други Голямата премия – СПА уикенд в хотел Рич Велинград завоюва младо момиче, което празнуваше с приятелки своя рожден ден.

Компанията, която най-вече се забавляваше, получи пък возене с лимузина от limosbg. Джулиана Гани се оказа най-обичаният съквартирант от последния сезон на ВИП Брадър. С положителното си сърце тя завоюва всички съквартиранти и огромна част от тях пристигнаха да я поддържат в нощта на нейното празненство.

Тото от СкандаУ, Ваня Щерева, Цветелин Маринов – Цуни и Даниел Златков почетоха своята другарка. Красивата пловдивчанка направи своя дебют на сцената като певица и извърши безконечният шлагер Светът е за двама на Орлин Горанов.

За поддръжка извика Цуни, който се тормози и бързо бе сменен на сцената от писателката Ваня Щерева.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР