class=first-letter-big>В ярвам, че оптимистите очакват чудеса, а реалистите ги създават.

...
class=first-letter-big>В ярвам, че оптимистите очакват чудеса, а реалистите ги създават.
Коментари Харесай

Новолуние във водолей: Време е да открием своето ново аз

class= " first-letter-big " > В ярвам, че оптимистите чакат чудеса, а реалистите ги основават. Днес ще употребявам определението „ реалист “ в друг смисъл от леко отрицателния колорит, който по принцип прилагаме към тази дума. Реалистът е този, който всекидневно е леко песимистичен, само че за сметка на това се държи крепко стъпил на земята. Днес ще се приказваме за реалистите, които осъзнават неограничените благоприятни условия на Вселената. За тези, които знаят, че с цел да се случи едно знамение е належащо време и изпитание. За тези, които имат вяра в личните сили с малко външна помощ.

Ако желаете да научите още за вашия хороскоп, вижте.

На 11 февруари вечерта настъпи неизмеримо новолуние във Водолей. Едва ли би могло да е друго при съществуването при престоя на Слънце, Луна, Меркурий, Венера, Юпитер и Сатурн в знака а Водолея. Ако досега приказваме за Епохата на Водолея, която става все по-осезаема с всяка планета, озовала се в този знак, в този момент вършим тази огромна стъпка – една инициация в новото време. Денят ще бъде специфичен, а символичното нахлуване в свят с нови правила и разбирания ще бъде както световен, по този начин и самостоятелен. За финален път подобен стелиум във Водолей /среща на няколко планети в един знак/ е следен през 60-те години на предишния век, когато се появява хипи придвижването – поредна гражданска война за правата на индивида и потребността от независимост и мир. Това сигурно е и една от най-големите тематики на Водолея – независимост на личността и опция да се свързваме с тези, които споделят идеологията ни. Няма по какъв начин да не чакаме още веднъж вятъра на смяната в обществен проект, само че първо тя ще би трябвало да се зароди в самостоятелното схващане.

Какво да чакаме от това особено новолуние за себе си? Всичко ексцентрично, самоуверено, щуро и проникновено. За едни това ще бъде миг на храброст, скок и безапелационна смяна. И въпреки всичко – Меркурий е назадничав и добре да изчакате с формалностите. За сметка на това можете вътрешно да се настройвате на честотата на смяната, тъй че тя да се случи в верния миг.

Водолеят обаче също има своята дълбочина и тя е обвързвана с духовните му желания да направи светът по-добро място - допустимо е да изберете нова идея или обществен ангажимент. Не е изключено да се появят и спонтанни прозрения за личния ви живот и пътя, който би трябвало да следвате. И не забравяйте, че Водолеят чака от нас да се свържем с същинското си предопределение отвън наложените клишета. Денят е подобаващ да подредите целите си, които са свързани с вътрешна смяна – духовна и социална; да обърнете внимание на проекти, които изискват смелост; да помислите по какъв начин да помагате повече на другите и в същото време да не желаете утвърждението им на всяка крачка. Да си екипен състезател, значи да поемаш ангажимент към колектива, само че не е нужно да чакаме, че всички ще харесват всичко, което вършим. Водолеят е оня самоуверен индивидуалист, който добре знае за какво следва фантазиите си. Следвайте вашите фантазии!
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР