class=first-letter-big>С много комични ситуации и изненади стартира любовното приключение „Един

...
class=first-letter-big>С много комични ситуации и изненади стартира любовното приключение „Един
Коментари Харесай

Двойно предизвикателство постави на тест доверието между двойките в “Един за друг”

class= " first-letter-big " > С доста комични обстановки и изненади започва любовното премеждие „ Един за различен “ по NOVA. Още в първия епизод двойките схванаха, че в новия сезон на предаването всичко е по две - тестванията ще са по-трудни, поощренията - по-големи, а наказванията – по-сурови. Участниците бяха изправени пред предизвикателство, което ги накара да схванат същинското значение на израза “сляпо доверие”.

Мъжете имаха за задача да преминат безаварийно през трасе с трудности и да паркират със затворени очи за допустимо най-кратко време, направлявани от половинките си. На дамите пък се падна комплицираната задача да карат „ на сляпо “ като в същински екшън, следвайки камион и пробвайки се да избегнат варелите по пътя си. Предизвикателството провокира доста смях и откровени страсти, а феновете съумяха да се срещнат с новите участници в най-романтичното предаване.

Първи в тестването се впуснаха Зорница и Валентин, описващи себе си като „ шумните “ от Шумен. Двамата са семейство от седем години и отглеждат дружно трите си деца – две от предходните им бракове и едно общо. Любовта сред двамата е бърза и изпепеляваща – на първата седмица от запознанството си, двамата живеят дружно, на втория месец към този момент чакат щерка си, а на петия месец започват личен бизнес.
 class= " image-source " > Източник: Nova.bg
Денислава и Даниел от София са дружно от една година, а от осем месеца живеят дружно. Запознанството им обаче варира откогато двамата са младежи в седми клас, а всичко стартира на ескалатор в мола. Денислава прекарва 10 години от живота си в Съединени американски щати, само че ориста я връща назад в България, в прегръдките на Даниел.
 class= " image-source " > Източник: Nova.bg
Следващи в тестването се впуснаха Ралица и Жельо , които идват за предаването с немска акуратност от Манхайм. Двамата са двойка от цели 17 години, а последните седем от тях живеят в Германия дружно с 5-годишния им наследник. В идилия и естетика минават дните на щастливото семейство, само че началото на връзката им е изпълнено с трудности.
 class= " image-source " > Източник: Nova.bg
Разликата във възрастта на идната двойка е 14 години в интерес на нежната половинка. Милена и Иван-Асен живеят в София и работят в областта на медицината. Именно работата става мотив да се срещнат и да прекратят предходните си връзки, с цел да градят общо бъдеще. Двамата са същинско доказателство, че за любовта няма граници.
 class= " image-source " > Източник: Nova.bg
Яница и Момчил от Силистра са дружно от три години, а публично стават семейство през лятото. Той взема решение да се прибере в родния си град от София, с цел да бъдат дружно. Емоциите са водещи във връзката им, само че все пак двойката постоянно намира път един към различен.
 class= " image-source " > Източник: Nova.bg
Валя и Детелин стават семейство през далечната 1986 година в Ловеч. И до през днешния ден двамата съумяват да запазят любовта и уважението си един към различен, а връзките им са запазили същата си мощ като преди 35 години. Двойката с най-вече опит в предаването се радва на внук, а синът им Георги дружно със брачната половинка си Мариета са участници в първия сезон на „ Един за различен “.
 class= " image-source " > Източник: Nova.bg
Тяна и Иво се влюбват преди 18 години и отглеждат с доста обич трите си деца. Двамата се срещат в учебно заведение и въпреки да признават, че любовта им не е била от пръв взор, през днешния ден двамата споделят, че всеки ден се влюбват още веднъж един в различен. Въпреки компликациите, през които са минали, за тях фамилията е най-важно.
 class= " image-source " > Източник: Nova.bg
И тъй като в сезон две всичко е по две, очаквайте изненадите не престават да валят и на следващия ден.

Не пропускайте идващия епизод на „ Един за различен “ - 21 февруари, в 20.00 ч., а по-късно от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР