class=first-letter-big>К огато човек сърфира в интернет, неусетно може да се

...
class=first-letter-big>К огато човек сърфира в интернет, неусетно може да се
Коментари Харесай

Как да групираме на табове в Chrome

class= " first-letter-big " > К огато човек сърфира в интернет, незабелязано може да се "затрупа " с огромен борй отворени страници. Откриването на нужната към даден миг страница може да стане трудоемко. Браузърът Chrome има комфортна функционалност за групиране на табове, която може да помогне, оповестява MakeUseOf.

Чрез нея потребителят може да подреди огромен брой табове в обособени групи, които да са разграничени с име и цвят. Така организирането на уеб страниците за прочит или за потребление на информация от тях за разнообразни планове и задания става доста по-лесно и комфортно.

Работата с функционалността също е доста лесна. Нужно е само потребителят да отвори определения уебсайт в таб и да кликне с десен бутон на мишката върху него и да избере "Добави раздела към нова група " (Add tab to new group).

Chrome автоматизирано ще сътвори нова група, като потребителят може да вкара име за нея и да избере цвят. Добавянето на още табове към групата става по същия метод, само че с избиране на опцията "Добави раздела към група " (Add to group). Ако има повече от една група, ще се появи меню с избор.

Премахването от групата става с нормално затваряне на таба. Функцията е комфортна за обстановки, когато табовете ще са нужни скоро. А за моментите, когато уеб страниците ще са нужни и в последващи дни, целесъобразно е просто да се запазят като отметки (Bookmarks), тъй като колкото повече отворени табове има по едно и също време, толкоз повече систематични запаси ще се употребяват от браузъра и това може да утежни продуктивността на компютъра.

style= " margin: 0px; padding: 0px; border: 0px none rgb(0, 0, 0); outline: none 0px; font-style: inherit; font-variant-ligatures: inherit; font-variant-caps: inherit; font-variant-numeric: normal; font-variant-east-asian: normal; font-weight: 700; font-stretch: normal; line-height: 19px; vertical-align: baseline; " > Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от и.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР