class=first-letter-big>Ж ена оцеля в Рила при безпрецедентни условия. 42-годишната туристка

...
class=first-letter-big>Ж ена оцеля в Рила при безпрецедентни условия. 42-годишната туристка
Коментари Харесай

Какво е състоянието на жената, оцеляла 30 часа в Рила

class= " first-letter-big " > Ж ена оцеля в Рила при невиждани условия. 42-годишната туристка тръгнала на поход към Седемте рилски езера.

По пътя обаче се изгубила и трябвало да нощува сама в планината при -20 градуса без екипировка и заслон.

Забравен багаж подсказал на спасителите, че в планината бедства човек и след преход те я намерили премръзнала, изтощена и с тежки контузии.

В момента дамата е настанена в болница в София. Вследствие на измръзването обаче има заплаха да изгуби и двата си крайници.

"Оцеляла е единствено тъй като не е заспала през цялата нощ. Казала е на чиновниците на лифта, че ще спи под звездите в иглу. Чудно е, че е стигнала до такава височина с тези обувки и облекла. Нямаше даже ръкавици и шапка. Заради студа не можеше да си движи краката от кръста надолу ", описаха пред спасителите.

Кремена М. живее в село покрай Кюстендил. Местните не могат да повярват през какво тестване е минала дамата. Някои я подлагат на критика за безумния преход, други благодарят на планинските спасители.

В селото знаят, че Кремена е ясновидка. И по тази причина не са сюрпризирани, че се е озовала в планината поради предпочитание да се допре до свръхестественото.

Според локалните оживялата жена няма здравословни проблеми. В селото са подготвени да й оказват помощ, с цел да може да се възвърне по-бързо.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР