Citroen представи поредното си изцяло електрическо пазарно предложение- e-Berlingo, което ще бъде

...
Citroen представи поредното си изцяло
електрическо пазарно предложение- e-Berlingo,
което ще бъде
Коментари Харесай

Ето го и електрическото e-Berlingo на Citroen

Citroen показа следващото си изцяло електрическо пазарно предложение- e-Berlingo, което ще бъде налично в дилърските центрове на марката в Европа през втората половина на тази година.

От Citroen споделят, че e-Berlingo ще предложи на потребителите всички типични за стандартната версия на многофункционалния модел параметри, но във вид със 100% електрическо задвижване и самостоятелност от до 280 километра (WLTP стандарт на замерване).

e-Berlingo ке се предлага в две версии и с възможност за превозването на до 7 човека, като задните седалки са оформени в самостоятелни една от друга тройка.

Новият електрически автомобил на Citroen е оборудван с електромотор с мощ от 136 конски сили и 360 Нм въртящ миг, а оптималната му скорост на придвижване е електронно ограничена на 135 км/ч.

Водачът има опция да избира между три режима на работа на задвижващата система- Normal, Eco за най-благоприятен пробег и Power за приложимост при по-сериозно натоварване. В взаимозависимост от избора си, включително и специален B-режим на регенериране на спирачната и инерционната сила, и стила си на ръководство, притежателите на e-Berlingo ще могат да разчитат на автономност от до 280 километра, като необходимата сила идва от интегриран под пода литиево-йонен акумулаторен блок с потенциал от 50 kWh. Самият модул идва със заводска гаранция от 8 години или 160 000 километра.

Презареждането на батерията на e-Berlingo може дас е реализира както в домашна обстановка, по този начин и на бързи и супер бързи зарядни станции. При приложимост на последния вид, заряд от 80% се достига за 30 минути.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР