CITROEN анонсира интересни подробности за пазарното представяне на уникалното за

...
CITROEN анонсира интересни подробности за пазарното представяне на уникалното за
Коментари Харесай

CITROEN отчете 117% ръст в поръчките на униката AMI

CITROEN анонсира забавни детайлности за пазарното показване на неповторимото за европейския пазар 100% електрическо пазарно предложение AMI.

Според анонса на френската марка, моделът продължава да се радва на забележителен потребителски интерес и през първата половина на 2022 година се регистрира растеж от 116.8% в поръчките му до равнище от 9368 единици. За съпоставяне, от CITROEN показват, че през първите шест месеца на 2021 година, реализацията на е била на равнище от 4321 единици.

От CITROEN споделят също по този начин, че плануванаъа за Турция квота на AMI е била разпродадена единствено за 25 минути с индикатор от два електрическия автомобил за всяка минута.

Специалната лимитирана серия (50 екземпляра), която марката стартира през юни пък е била " нулирана " за единствено 17 минути и 28 секунди.

По отношение на 100% електрическите (BEV) и зареждаемите си (PHEV) пазарни оферти, от CITROEN споделят, че през първата половина на 2022 година, BEV версията на C4- e-C4, е формирала 32% от общата реализация на модела, а PHEV модификациите на C5-X и C5 AirCross надлежно 64% и 33%.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР