Чувствате се уморени без причина“? Трудно ставате сутрин? Нуждаете се

...
Чувствате се уморени без причина“? Трудно ставате сутрин? Нуждаете се
Коментари Харесай

Как да се справим със стресовият синдром на ХХI век

Чувствате се изтощени „ без причина “?
Трудно ставате заран?
Нуждаете се от кафе или кола, с цел да функционирате?
Чувствате се отпаднали и напрегнати?
Изпитвате неконтролируем апетит за солено или сладко?
Трудно се справяте с ежедневните задания?
Не успявате да се възстановите от стрес или заболяване?
Вече не сте в положение да се забавлявате?
Нямате полово предпочитание?
Ако отговорът на някой от тези въпроси е „ да “, тази книга е за вас!
Д-р Уилсън има зад тила си 24-годишна частна процедура, в която е оказал помощ на стотици хора с надбъбречна отмалялост да възвърнат здравето и жизнеността си. През последните 10 години изнася голям брой лекции най-вече пред лекарска публика и се трансформира в приет експерт по проблеми с надбъбречните жлези и други ендокринни нарушавания и техните резултати върху здравето. Бидейки по едно и също време академик, познаващ добре функционалностите на надбъбречните жлези, и клиницист, разбиращ в дълбочина резултата им върху човешкия организъм, той съумява да обясни на мнозина физиологичните основи на положението.
Рядък експерт с 3 докторски и 2 магистърски степени в разнообразни области, той пази докторат по нутрициология в Университета на Аризона с спомагателна подготовка по имунология, микробиология, фармакология и токсикология. Освен това е лекар по хиропрактика и лекар по натуропатична медицина, магистър по бионутрициология и пробна логика на психиката.
Д-р Уилсън е един от 14-те основатели на Канадския лицей по натуропатична медицина в Торонто, Онтарио.
Включен е в интернационалното издание „ Кой кой е в медицината “ (Кембридж, Англия), а понастоящем живее в Тюсън, Аризона.
Книгата " Надбъбречна отмалялост. Стресовият синдром на ХХI век " е предопределена за необятната публика и дава насоки на хора без здравно обучение, които подозират, че страдат от синдрома на надбъбречна отмалялост, по какъв начин да открият сами дали фактически са с дадена степен на привършване на адреналните жлези.
Информацията в нея обаче би била потребна и за представителите на здравната специалност, защото доктор Уилсън споделя своя 24-годишен на практика опит за сполучливо отнасяне на пациенти с гранични форми на адренално безсилие, непопадащи в МКБ – признаваща единствено крайните форми: болест на Адисон (хипоадрения) и болест на Кушинг (хиперфункция на адреналните жлези).
Авторът среща читателите с подобаващ хранителен режим, хранителни добавки и надбъбречни екстракти. Те ще могат да възстановят нарушаванията във функционалностите на адреналната жлеза и да се спасят от надбъбречната отмалялост, с цел да си възвърнат силата, защитните сили на организма, жизнеността и насладата от живота.
В книгата ще намерите въпросник, с който сами да определите дали страдате от надбъбречна отмалялост и в случай че да, в каква степен.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР