Чувствате се прекрасно с партньора си, между вас няма никакви

...
Чувствате се прекрасно с партньора си, между вас няма никакви
Коментари Харесай

Причините, поради които някои жени не стигат до оргазъм

Чувствате се прелестно с колегата си, сред вас няма никакви проблеми, само че все пак нещо ви пречи да достигнете висшото наслаждение в секса. Не се тормозете, доста дами имат този проблем. Доказано е, че единствено 65% от дамите по света изпитват оргазъм.

Защо се получава по този начин, какво им има на другите 35%? Отговорът може да е на всички места – от нерешителност, до гинекологичен проблем или непряк резултат на лекарство, което приемате постоянно. Но на първо място сте длъжни да изучите себе си и да се поинтересувате какво се случва с вас, написа woman.bg. Трябва да разгадаете тялото си и да експериментирате, с цел да можете да научите какво ви харесва в леглото и какво не. А също по този начин би трябвало сами да достигнете до оргазъм, преди да се опитате да изпитате това висшо наслаждение с другиго.

Някои болести, като диабета и множествената склероза, също могат да попречат на оргазма. А антидепресантите са и антиоргазъм. Ако ги приемате, е доста допустимо да не усещате наслаждение от секса. В случай, че сте разкрили повода и тя се крие в някое лекарство, което приемате е добре да се консултирате с доктор и той да ви предложи най-хубавото за вас. Сексуалната контузия също може да е причина не се чувствате задоволително спокойни.

При всички случаи можете да научите доста за себе си посредством мастурбирането. Докосвайте се сами, не го правете единствено, с цел да достигнете до оргазъм. Така ще разберете какво желаете от колегата си. Фантазирайте и не си поставяйте граници. Това е единственият метод да научите какво в действителност харесвате. Четете еротична литература, гледайте еротични филми, говорете с половинката си за това. Никога не забравяйте, че клиторът е доста значима част от прекарването и най-често ключът към оргазма е в него. Той може да бъде подтикван по доста способи, опитвайте разнообразни придвижвания и ще сте на крачка от върха. Разберете дали ви харесва директният допир с клитора, или индиректният.

Мисълта, че не получавате оргазъм, също може да ви държи надалеч от него. Всяко терзание, обвързвано с половия акт има отрицателно въздействие, по тази причина е по-добре да се отървете от задръжките и просто да си прекарвате добре. Ако знаете какво тъкмо желаете, само че сътрудникът ви не го прави, непременно би трябвало да го обсъдите. Забравете за срама, хубавият секс е по-голям от него. Не се тормозете да насочвате другия човек, както би трябвало да прави и той с вас. Давайте воля на желанията си и няма да съжалявате.

Лубрикантът също може да се окаже добър асистент в достигането на оргазма. Колкото по-влажно е ситуацията, толкоз по-хубаво. И най-важното: в никакъв случай не мислете за оргазма по време на секс.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР