Чувствате се добре с човека до вас? Споделяте прекрасни мигове,

...
Чувствате се добре с човека до вас? Споделяте прекрасни мигове,
Коментари Харесай

Ето Как Да Бъдем Щастливи Заедно

Чувствате се добре с индивида до вас? Споделяте прелестни мигове, обичате да прекарвате времето си дружно, само че въпреки всичко има нещо, което ви кара непрестанно да се карате за допустимо най-дребните неща. Това са главните признаци на дългата връзка.

При нея идва моментът, когато желанието за спор надвива и стартират незначителни аргументи за скандал. Какво да предприемем в такива обстановки, в които връзката ни престава да бъде щастлива поради безконечните разногласия.

1. Когато решите да се скарате с половинката за нещо толкоз дребно, че да не може да се види с просто око, си помислете, че в действителност нямате потребност от това – нито вие нито той/тя. Замислете се дали в действителност има отговорен и дали има изобщо обстановка, която заслужава вниманието ви.

2. Разнообразявайте връзката си, с цел да нямате време да мислите за кавги и да се поражда у вас предпочитание да настъпите другия. Как да го извършите? Отидете на място, където в никакъв случай не сте били, направете изненада на половинката – правете нещо друго от това, на което сте привикнали в всекидневието, посрещайте постоянно колегата си със сърдечна усмивка.

3. Не се опасявайте да показвате възприятията си. Бъдете същински и това ще оцени. Когато нещо не е наред, поговорете, изчиствайте дружно всеки един проблем и не забравяйте, че по този метод няма да ви останат дребните неща, за които да се хванете и да извършите неразпознаваем скандал.

4. Не забравяйте, че крясъците не вземат решение проблеми. Когато възникне и най-малкия проблем е добре да се приказва на естествен звук, защото се допуска, че този, който стои против вас е човек, който почитате и безспорно обичате.

източник: teenproblem.net
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР