Чувстваме се уверени и сме готови да завършим една глава

...
Чувстваме се уверени и сме готови да завършим една глава
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 31.12: Като събуждащ се ВУЛКАН

Чувстваме се уверени и сме подготвени да приключим една глава и да отворим нова, което ще ни приближи както до персоналните, по този начин и до финансовите ни цели, в случай че в действителност проектът ни е стратегически премислен, той ще бъде елементарно реализиран.
Кои знаци са наранени през днешния ден?
Скорпиони, подготвени ли сте да получите всичко? Никой не може да ви спре и да промени мнението ви. Дори и да има спънки по пътя ви да постигнете всичко, което желаете в персоналния си живот, вие ще ги преодолеете с огромна лекост.

Телец, Лъв, Водолей, сменете страницата в живота си, преследвайте " желанията " си, открийте нови мотивации и се възползвайте от всяка опция. Но бъдете деликатни, тъй като може да станете взискателни и даже неблагодарни и да не намирате наслаждение в това, което имате, очаквайки още повече.

Овните, Раците, Везните и Козирозите ви заливат със мощни стремежи, а провокациите и изкушенията ви повличат по непознати пътища. Направете своите увертюри, сантиментални или финансови, и знайте, че те ще се утвърдят. Влезте в танца, на собствен риск и единствено в случай че сте подготвени да следвате стъпките!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР