Чувствам се свободна, започнах да дишам спокойно. През всичките тези

...
Чувствам се свободна, започнах да дишам спокойно. През всичките тези
Коментари Харесай

Жената на насилника, взривил блок във Варна: Вече дишам, изпитвах само срам

Чувствам се свободна, започнах да вдишвам умерено. През всичките тези години изпитвах позор. Той съумя да изолира сина ми, скрито съм се виждала с татко ми. Това описа Антоанета, дамата чийто апртамент бе взривен във Варна и която е живяла с някогашния служител на реда Веселин Димитров, счита за отговорен за случая.

"Ако вечер чуете мощна музика, ще извикате полиция, само че в случай че чуете фамилен скандал - ще си кажете това е тяхна работа ", сподели още пострадалата.

Проговори дамата на насилника, взривил се във варненски блок

По думите ѝ който го види постоянно може да каже, че е доста деликатен и образован човек, само че на процедура това е подправено лице и няма нищо общо с същинската реалност.
Антоанета знае, че има доста дами в нейното състояние. Признава, че чувството за беззащитност на жертвите е доста мощно, изключително когато близките са безучастни, макар че знаят за казуса.

Блокът във Варна, в който избухна гърмеж и починаха двама души, е със съществени провали. Достъпът до 14 от жилищата е стеснен, липсват носещи стени, електрическите съоръжения са стопени, наранени са междуетажни структури, има и пукнатини.

Съсед за взривения апартамент във Варна: Шок, пъкъл, цялостна покруса!

За 12 от жилищата има заповед да не бъдат населявани. Живущите към момента нямат изясненост какво се случва с техните домове. „ Няма периоди за връщане, както и липсват експертизи за това какви са градивните проблеми и за какво сме отвън жилищата си”, изясни собственичката на апартамент в потърпевшия блок Сашка Желязкова.

„ Не познавам Веселин и недоумявам по какъв начин естествен човек би направил сходно нещо. Сами няма да успеем да се оправим с нанесените вреди в апартамента”, сподели синът на една от най-тежко потърпевшите дами от гърмежа.

Издирваният Веселин Димитров е умрял при гърмежа във Варна
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР